Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 07 Μάιος 2019

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών
             Τοπική Διοίκηση Λασιθίου    
         International Police Association
        Ερ. Σταυρού 47 – 72100 Αγ. Νικόλαος
       e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.         

                       Url : www.ipalasithiou.gr

                                                                                                        Άγιος Νικόλαος, 7 Μαΐου  2019
                                
                                                                                  
Εσπερίδα με θέμα “Διαδικτυακές απειλές και τρόποι πρόληψης του φαινομένου”

       Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - Τοπική Διοίκηση Λασιθίου συνδιοργάνωσε και πραγματοποίησε μα απόλυτη επιτυχία  με την Ε.Σ.Τ.Ι.Α., τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Καλού χωριού και τον σύλλογο ΠΥΡΓΟΣ εσπερίδα με θέμα " Διαδίκτυο - Προφυλάξτε τα παιδιά σας " το Σάββατο 4 Μαΐου  και ώρα 17.30 στην αίθουσα Δημοτικού Σχολείου στο Καλό Χωριό.
Εισηγήσεις στην Εσπερίδα πραγματοποίησαν ο Φραγκάκης Κωνσταντίνος – Πρόεδρος Τοπικής Διοικήσεως Λασιθίου Δ.Ε.Α. και η Δελημπαλταδάκη Σταυρούλα – Ψυχολόγος – Παιδαγωγός Ε.Σ.Τ.Ι.Α.

57387394 2278538255693987 3455997558449504256 n
   Η Εσπερίδα εστίασε στο φαινόμενο της σύγχρονης εγκληματικότητας που διαδραματίζεται μέσω του διαδικτύου, καθώς και σε μεθόδους προκειμένου οι γονείς να μπορούν να προστατέψουν τα παιδιά τους.
       Την εσπερίδα τίμησαν με την παρουσία τους οι πολίτες και οι γονείς του Καλού χωριού οι οποίοι συμμετείχαν με ερωτήσεις και απορίες, εκφράζοντας καθ’ αυτό τον τρόπο τις ανησυχίες τους για τα παιδιά τους σχετικά με την αλόγιστη χρήση του διαδικτύου.

59144718 419233712206103 6490761711102984192 n
       Η Τοπική Διοίκηση Λασιθίου θα ήθελε να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της στους συν διοργανωτές της εσπερίδας για την τόσο επιτυχημένη εκδήλωση .
         


                                      Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Λασιθίου

        Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                                       Γενειατάκης Αντώνιος

 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  
 ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΩΚΙΔΑΣ

 

1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Φιλίας και Αλληλεγγύης

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 17:00, στο Κτήμα Κλέτσα στη Γραβιά Φωκίδας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Τοπική Διοίκηση Φωκίδας (I.P.A) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σας προσκαλεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 17:00΄ στο Κτήμα Κλέτσα στην Γραβιά Φωκίδας, στο 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Φιλίας & Αλληλεγγύης,  με την συμμετοχή των ομάδων των Τοπικών Διοικήσεων Αχαΐας - Βοιωτίας - Φθιώτιδας - Φωκίδας, για φιλανθρωπικό σκοπό, σε συνεργασία με  την Ιερά Μητρόπολη Φωκίδας.

   Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για την ένωσή μας.

Γ ια το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ιωάννης  ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ
Ο Γεν. Γραμματέας Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΩΚΙΔΑΣ


 Άμφισσα, 07 Μαΐου 2019  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Φωκίδας

Την 06 Μαΐου 2019 αντιπροσωπεία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών - Τοπική Διοίκηση Φωκίδας επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Φωκίδας και συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φωκίδας κ. Θεόκτιστο.

Συζητήθηκαν κοινωνικά θέματα και των ενημερώσαμε για τις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις που έχουν γίνει από την Τοπικής μας Διοίκηση καθώς και για το συνολικό έργο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή αναμνηστικών και συμφωνήσαμε ότι ο εθελοντισμός και η συλλογική προσπάθεια όλων συμβάλλουν ώστε να καλυτερεύσει η καθημερινότητά μας.  

   

Servo  Per  Amikeco

(Υπηρετώ διά της Φιλίας)

Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος    Ο Γενικός Γραμματέας

Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ    Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ

FB IMG 1557210768641

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Στη μεγάλη δράση ανακύκλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Ανακύκλωσης κατά τις  προηγούμενες ημέρες,από 30-04-2019 εώς 06-05-2019,συμμετείχε η Τοπική Διοίκηση της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.
Ο πρόεδρος Σπυρίδων Κίτσιος και αντιπροσωπεία του Δ.Σ. (Αγγ. Κουματσιούλη και Χρ. Παργινός) παρέδωσαν δεκάδες ανακυκλώσιμες συσκευασίες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Μητρόπολης Ιωαννίνων, με στόχο αφενός να ενισχύσουν τον κοινωνικό σκοπό αυτής της δράσης, αφετέρου να μεταφέρουν το μήνυμα της σημασίας της ανακύκλωσης.
Στο εν λόγω διάστημα,επιπροσθέτως,εκτυλισσόταν η προσπάθεια για την δημιουργία νέου παγκόσμιου ρεκόρ Guinness στην ανακύκλωση συσκευασιών.