ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ/I.P.A.
Λ. Δημοκρατίας 3 - Κομοτηνή
Κομοτηνή 12-05-2019
ΔΕΛΤΙΟ - ΤΥΠΟΥ
Την Παρασκεύη 10-05-2019 με αφορμή τον εορτασμό της «Γιορτής της Μητέρας» στις 12-05-2019, μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Ροδόπης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, προσέφεραν στις γυναίκες αστυνομικούς που υπηρετούν στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης καθώς και στις γυναίκες του επιτελείου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, λουλούδια και ευχετήριες κάρτες.
Αρχικά μεταβήκαμε στο γραφείο του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγου κ. Νικόλαου ΜΕΝΕΞΙΔΗ όπου λάβαμε θερμής υποδοχής και δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή ενώ παράλληλα οι γυναίκες αστυνομικοί παρέλαβαν τα δώρα τους.
Έπειτα μας υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Διευθυντής Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μιχαήλ ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ που αποτελεί και μέλος του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου, όπου παρουσία όλων των γυναικών αστυνομικών του Επιτελείου έγινε η προσφορά των λουλουδιών.
Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το Αστυνομικό Τμήμα, το Τμήμα Ασφαλείας και το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής, το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και τέλος τη Σχολή αστυφυλάκων και το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων.
Κοινός παρονομαστής της άνω δράσης ήταν η ανιδιοτελής προσφορά προς τους συναδέλφους και η εξωστρέφεια καθώς λουλούδια εδόθησαν σε όλες τις αστυνομικούς μέλη μας και μη καθώς και σε γυναίκες που δεν είναι ακόμη μανούλες, γιατί πεποίθηση μας είναι πως …κάθε γυναίκα είναι μία εν δυνάμει μανούλα!
Servo Per Amikeco
(υπηρετώ δια της φιλίας )
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Ζωή ΣΚΕΥΑ
Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτρης ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ
S E R V O P E R A M I K E C O
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΑΝΟΣ
Διεθνής Ένωση Αστυνομικών
Τοπική Διοίκηση Αθηνών Αττικής
Ικτίνου 2, 105 52, Αθήνα
τηλ.: 2105227330 & 2105227187
φαξ: 2105248397
http://ipaathens.blogspot.com/
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
|
|
Ο Πρόεδρος
ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσιος
|
Η Γενική Γραμματέας
ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ευθυμία
|
Διεθνής Ένωση Αστυνομικών
Τοπική Διοίκηση Αθηνών Αττικής
Ικτίνου 2, 105 52, Αθήνα
τηλ.: 2105227330 & 2105227187
φαξ: 2105248397
http://ipaathens.blogspot.com/
Ιδιαίτερη στιγμή για την Τοπική μας Διοίκηση ήταν όταν ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας κ ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος κάλεσε τον Πρόεδρο της ΤΔ Αθηνών Αττικής/ΔΕΑ κ. Βλάσιο ΒΑΛΑΤΣΟ προκειμένου απονείμει τα μετάλλια στην ομάδα του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Ν/Α Αττικής.
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Εκδήλωση για τις μητέρες Αστυνομικούς και τα παιδιά τους,πραγματοποίησε η Τ.Δ Φθιώτιδας,παρουσία του Ταξίαρχου κ.Τσάτση Μιχαήλ και πολλών συναδέλφων.
Τα χαμόγελα και η ευχαρίστηση στα πρόσωπα όλων ήταν έκδηλη από την γιορτή που πραγματοποιήθηκε .Χρόνια Πολλά !!!
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χάψας Μενέλαος Σπανάκη Δήμητρα
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Η Τ.Δ. Φθ/δας με την στήριξη του Εθνικού Τμήματος ,παρέδωσε χρηματικό ποσό σε πολύτεκνη οικογένεια μέλους μας.
Η Διεθνής Ένωση Αστ/κών πίστη στο θεσμό της οικογένειας,τον στηρίζει έμπρακτα .
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χάψας Μενέλαος Σπανάκη Δήμητρα
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Η Τ.Δ Φθιώτιδας ταυτισμένη με τον εθελοντισμό, συμμετείχε με μέλη της στην διοργάνωση «LAMIA NIGHT RUN 2019»,ενώ αρκετά μέλη της Τοπικής έτρεξαν στην κλασική διαδρομή .Στο τέλος έγινε βράβευση της Τ.Δ.Φθιώτιδας.
ΓΙΑ ΤΟ Δ Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χάψας Μενέλαος Σπανάκη Δήμητρα