Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 13 Μάιος 2019
Δευτέρα, 13 Μάιος 2019 08:19

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ-Τ.Δ.ΡΟΔΟΠΗΣ

ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΡΟΔΟΠΗΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ/I.P.A.
Λ.  Δημοκρατίας  3 - Κομοτηνή    
Κομοτηνή 12-05-2019

ΔΕΛΤΙΟ  -  ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκεύη 10-05-2019 με αφορμή τον εορτασμό της «Γιορτής της Μητέρας» στις 12-05-2019, μέλη του Δ.Σ. της  Τοπικής  Διοίκησης  Ροδόπης  της  Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών, προσέφεραν στις γυναίκες αστυνομικούς που υπηρετούν στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης καθώς και στις γυναίκες του επιτελείου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, λουλούδια και ευχετήριες κάρτες.
Αρχικά μεταβήκαμε στο γραφείο του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγου κ. Νικόλαου ΜΕΝΕΞΙΔΗ όπου λάβαμε θερμής υποδοχής και δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή ενώ παράλληλα οι γυναίκες αστυνομικοί παρέλαβαν τα δώρα τους.

Έπειτα μας υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Διευθυντής Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μιχαήλ ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ που αποτελεί και μέλος του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου, όπου παρουσία όλων των γυναικών αστυνομικών του Επιτελείου έγινε η προσφορά των λουλουδιών.
Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το Αστυνομικό Τμήμα, το Τμήμα Ασφαλείας και το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής, το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και τέλος τη Σχολή αστυφυλάκων και το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων.
Κοινός παρονομαστής της άνω δράσης ήταν η ανιδιοτελής προσφορά προς τους συναδέλφους και η εξωστρέφεια καθώς λουλούδια εδόθησαν σε όλες τις αστυνομικούς μέλη μας και μη καθώς και σε γυναίκες που δεν είναι ακόμη μανούλες, γιατί πεποίθηση μας είναι πως …κάθε γυναίκα είναι μία εν δυνάμει μανούλα!

Servo Per Amikeco
(υπηρετώ δια της φιλίας )

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η  Πρόεδρος


Ζωή ΣΚΕΥΑ
    Ο  Γεν.  Γραμματέας


Δημήτρης ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ

 

                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών χαλκιδικής με 70 μέλη μετά των οικογενειών τους επισκέφτηκε το Οχυρό Ρούπελ, προκειμένου να παρακολουθήσουμε την αναβίωση, της μάχης που δόθηκε από τους υπερασπιστές του Οχυρού ενάντια στους Γερμανούς Κατακτητές.
Με βομβαρδισμούς του οχυρού Ρούπελ στις Σέρρες από τρία αεροσκάφη της αερολέσχης Σερρών, τη συμμετοχή περίπου 300 στρατιωτών ντυμένων με στολές και οπλισμό του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και παρουσία περίπου 10.000 επισκεπτών πραγματοποιήθηκε και φέτος- για τέταρτη συνεχή χρονιά-η αναβίωση της “Μάχης των Οχυρών”.
Εκεί όπου πριν 79 χρόνια οι λιγοστοί υπερασπιστές του οχυρού της φημισμένης «Γραμμής Μεταξά» στα βόρεια σύνορα της χώρας επιδεικνύοντας απαράμιλλο ηρωισμό, θάρρος και αυτοθυσία καθήλωσαν τους Γερμανούς εισβολείς στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, αναγκάζοντάς τους να τροποποιήσουν άρδην τ’ αρχικά τους σχέδια και να καταλάβουν τελικά τη Θεσσαλονίκη μέσω Γιουγκοσλαβίας.
Ο κόσμος αυθόρμητα συμμετείχε στην εξέλιξη της αναπαράστασης άλλοτε με επιφωνήματα και άλλοτε χειροκροτώντας. Δάκρυα κύλισαν στα μάγουλα όταν ο Διοικητής του οχυρού απάντησε στους Γερμανούς ότι «ο αγών θα συνεχιστεί, πάσα δε απόπειρα προσεγγίσεως του οχυρού θα συντριβεί» -“Τα οχυρά δεν παραδίδονται. Καταλαμβάνονται.
Αρκετά μας μέλη είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Μουσείο του Οχυρού όπου εκτίθενται στολές, όπλα, μετάλλια καθώς και πολλά κειμήλια του ελληνικού και του γερμανικού στρατού.
Για φαγητό πήγαμε στην ταβέρνα ΕΒΟΡΑ. σε μία Όαση στους πρόποδες του Μπέλες μέσα στο δάσος. Μεγάλη αίθουσα αστικής αντίληψης και άνετη βεράντα και πιάτα με βάση το βουβαλίσιο κρέας και με κυνήγι.
Μετά πήραμε τον δρόμο της επιστροφής για τήν Χαλκιδική ανανεώνοντας το ραντεβού μας για άλλη μία μονοήμερη εκδρομή.

S E R V O P E R A M I K E C O

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                      Ο Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας

                       ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΛΛΗΣ                                  ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΑΝΟΣ

   

Κοινοποιήστε:

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών
    Τοπική Διοίκηση Αθηνών Αττικής
    Ικτίνου 2, 105 52, Αθήνα

    τηλ.:  2105227330 & 2105227187
    φαξ:  2105248397

    http://ipaathens.blogspot.com/

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Τοπική Διοίκηση Αθηνών Αττικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στη Μητέρα, η οποία αποτελεί πηγή διαρκούς σεβασμού και είναι το πρόσωπο που πάντα θα εμπνέει και θα στηρίζει το θεσμό της οικογένειας, βρέθηκε ανήμερα του εορτασμού της ημέρας αυτής κοντά σε μητέρες συναδέλφους Αστυνομικούς κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της υπηρεσίας τους.  Μαζί με τις ευχές της ημέρας προσφέρθηκαν λουλούδια, γλυκά και μικρά συμβολικά δώρα ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης  της προσφοράς τους στην κοινωνία.
Συγκεκριμένα, επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Ανθρώπινων Πόρων Ταξίαρχο κα Σοφία ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ και στις συναδέλφους της Διεύθυνσης. Στη συνέχεια, στη Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών Α/Υ΄κα ΦΑΛΚΟΥ Πηνελόπη και στις μητέρες που βρίσκονταν εκεί. Κατόπιν, στις συναδέλφους του ΤΕΑΠΑΣΑ και αργότερα της ΓΑΔΑ, όπου εκεί μας δέχτηκε στο γραφείο του ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος κ. Ανδρέας ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ με την παρουσία των Α΄ Βοηθού ΓΑΔΑ Υποστράτηγου κ. Γεώργιου ΨΩΜΑ και του Διευθυντή Αστυνομίας Αθηνών Ταξίαρχου κ. Κωνσταντίνου ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ. Θερμή υποδοχή μας επιφύλαξε και ο Διοικητής Φρουράς του Αστυνομικού Μεγάρου Υ/Α΄κ. ΓΟΥΛΙΑΜΗΣ Δημήτριος.
Δεύτερος σταθμός των επισκέψεων του εορτασμού της ημέρας της Μητέρας ήταν οι υπηρεσίες της νοτιοανατολικής Αττικής και συγκεκριμένα, το Α΄Τμήμα Τροχαίας Ν/Α Αττικής στο Ελληνικό, το ΑΤ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και το Ανακριτικό της Τροχαίας εν ώρα υπηρεσίας, όπου ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ της ΤΔ Αθηνών Αττικής ευχήθηκαν στις μητέρες συναδέλφους.
Ευχαριστούμε θερμά όλες τις συναδέλφους και τους ευχόμαστε  Χρόνια Πολλά!
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
ΒΑΛΑΤΣΟΣ  Βλάσιος
Η Γενική Γραμματέας
ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ευθυμία
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών
    Τοπική Διοίκηση Αθηνών Αττικής
    Ικτίνου 2, 105 52, Αθήνα

    τηλ.:  2105227330 & 2105227187
    φαξ:  2105248397

    http://ipaathens.blogspot.com/

 

Αθήνα, 10/05/2019
Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 η Τοπική Διοίκηση Αθηνών Αττικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών προσκλήθηκε και παραβρέθηκε στον 6ο Τελικό Κυπέλλου Φιλίας Καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη την 21:00 ώρα στο Κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης Παπάγου μεταξύ των ομάδων Α' Τ.Τ. Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ  και Δ.Α.Ε.Α.  
Μετά από έναν όμορφο και δυνατό αγώνα που προσέφερε ένταση και αγωνία στους θεατές του, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Ιδιαίτερη στιγμή για την Τοπική μας Διοίκηση ήταν όταν ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας κ ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος κάλεσε τον Πρόεδρο της ΤΔ Αθηνών Αττικής/ΔΕΑ  κ. Βλάσιο ΒΑΛΑΤΣΟ  προκειμένου απονείμει τα μετάλλια στην ομάδα του  Α΄ Τμήματος Τροχαίας  Ν/Α Αττικής.

 

Στιγμές από την απονομή μεταλλίων και κυπέλλων 
  
     
      
  
Δευτέρα, 13 Μάιος 2019 07:37

Γιορτή της μητέρας Αστυνομικού

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Εκδήλωση για τις μητέρες Αστυνομικούς και τα παιδιά τους,πραγματοποίησε η Τ.Δ Φθιώτιδας,παρουσία του Ταξίαρχου κ.Τσάτση Μιχαήλ και πολλών συναδέλφων.

Τα χαμόγελα και η ευχαρίστηση στα πρόσωπα όλων  ήταν έκδηλη από την γιορτή που πραγματοποιήθηκε .Χρόνια Πολλά !!!
                       ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χάψας Μενέλαος  Σπανάκη Δήμητρα

IMG 3608

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Η Τ.Δ. Φθ/δας με την στήριξη του Εθνικού Τμήματος ,παρέδωσε χρηματικό ποσό σε πολύτεκνη οικογένεια μέλους μας.

Η Διεθνής Ένωση Αστ/κών πίστη στο θεσμό της οικογένειας,τον στηρίζει έμπρακτα .
                       ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.   Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 Χάψας Μενέλαος  Σπανάκη Δήμητρα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Η Τ.Δ Φθιώτιδας ταυτισμένη με τον εθελοντισμό, συμμετείχε με μέλη της στην διοργάνωση «LAMIA NIGHT RUN 2019»,ενώ  αρκετά μέλη της Τοπικής έτρεξαν στην κλασική διαδρομή .Στο τέλος έγινε βράβευση της Τ.Δ.Φθιώτιδας.


                         ΓΙΑ  ΤΟ Δ Σ
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χάψας Μενέλαος   Σπανάκη Δήμητρα

IMG 3547