Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 09 Απρίλιος 2019

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΩΚΙΔΑΣ
Λεωφ. Σαλώνων  & Κων. Καραμανλή,  
      331 00  - Άμφισσα
Τηλ.: 22650 79400  Fax: 22650 29632
Κιν: 694 555 4048
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστότοπος : ipa-fokida.webnode.gr

    
                                                                                                      Άμφισσα, 08 Απριλίου 2019  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


Πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία Let’s Do It Greece 2019 - I.P.A. FOKIDAS
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - Τοπική Διοίκηση Φωκίδας για πρώτη φορά συμμετείχε στην Πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία Let’s Do It Greece, η οποία πραγματοποιήθηκε την 07/04/2019 και ώρα 10:00' στην πόλη της Ιτέας. Η δράση επικεντρώθηκε στον καθαρισμό του βυθού της τουριστικής μαρίνας Ιτέας και τον συντονισμό είχε αναλάβει ο Σύλλογος Ελεύθερων & Αυτόνομων Δυτών «KRISSAIOS DIVE» Ν. Φωκίδας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την δύσκολη αυτή προσπάθεια όλους τους δύτες του συλλόγου KRISSAIOS DIVE καθώς και τα μέλη μας που παραβρέθηκαν και βοήθησαν στην ανάσυρση - απομάκρυνση όλων των σκουπιδιών από τον βυθό της τουριστικής μαρίνας.
Στο τέλος της δράσης η Τοπική μας Διοίκηση προσέφερε χυμούς σε όλους τους παρευρισκόμενους και φυσικά στα μικρά Λυκόπουλα των Ναυτοπροσκόπων τα οποία ομόρφυναν την μαρίνα Ιτέας με τις ζωγραφιές τους.
Ραντεβού του χρόνου…     
Servo  Per  Amikeco
(Υπηρετώ διά της Φιλίας)
Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος     

    Ο Γενικός Γραμματέας
Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ        Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ
        

logo1low

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Taekwon-do που διεξήχθη στο Rimini της Ιταλίας 1-8 Απριλίου , το Επίτιμο μέλος μας και Προπονητής της Μακεδονικής Φάλαγγας και των Μακεδόνων Μαχητών Νέας Καλλικράτειας, Χριστόφορος Δ ΜΠΟΖΙΝΗΣ, κατέκτησε 3 Μετάλλια!

Συγκεκριμένα:
Χάλκινο μετάλλιο στα τουλ 6 Νταν.

Ασημένιο μετάλλιο στα ομαδικά τουλ .

Χάλκινο μετάλλιο στα power test ( Τεχνικές θραύσεων) όπου μετά από μάχη στην παράταση με Σκοτσέζο αθλητη κατέκτησε την Τρίτη θέση!

Στην Γενική βαθμολογία, για πρώτη φορά, η Ελλάδα κατέκτησε την Δεύτερη θέση, αφήνοντας πίσω της , παραδοσιακές δυνάμεις όπως, Ουκρανία, Βουλγαρία, Λευκορωσία

Η επιτυχία αυτή μας κάνει υπερήφανους πρώτα για την επικράτηση της Ελλάδος στη δεύτερη θέση Πανευρωπαικά αλλά και ότι ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών σαν Επίτιμο μέλος υπηρετώντας τα ιδεώδη της Ένωσής μας , την ανάπτυξη και καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο Αναπλ.ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   Δημήτριος ΠΑΛΛΗΣ                  Διονύσιος ΜΑΥΡΙΔΗΣ

logo1low

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


    Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής πραγματοποίησε Ημερήσια Προσκυνηματική εκδρομή στα Μετέωρα στη γυναικεία Μονή του Αγίου Στέφανο όπου φυλάσσεται και η Θαυματουργός Κάρα του ‘Αγίου Χαράλαμπου.Εκεί μας περίμεναν εκπρόσωποι της Μονής και μας ξεναγήσανε σε διάφορους χώρους. Πρώτα πήγαμε στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους και όλοι οι χαιρετίσαμε την Κάρα του Αγίου ,και στη συνέχεια πήγαμε στο Σκευοφυλάκιο του Αγίου Στεφάνου.
    Επόμενη στάση ήτανε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μουσείο Μανιταριών.
    Εντυπωσιακά από την πληθώρα τον εκθεμάτων και ταριχευμένων ζώων που είναι υπό εξαφάνιση .
    Στο Μουσείο μανιταριών είδαμε μανιτάρια που δεν είχαμε ιδέα ότι υπάρχουν. Φυσικά δεν παραλείψαμε να δοκιμάσουμε τα μανιτάρια που μας προσφέρανε και ειδικά το γλυκό μανιτάρι
    Επόμενη στάση για φαγητό στην πόλη των Τρικάλων όπου η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων εκπροσωπούμενη από τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ Γεώργιο και  τον υπεύθυνο Δημοσίων σχέσεων της Τ.Δ.Τρικάλων και αντιπρόσωπο του ΤΕΑΑΠΛ στην Π.Ε. Τρικάλων ΘΕΟΔΩΡΟΥ Θωμά μας υποδεχτήκανε  και μας καλωσόρισαν .
    Στη συνάντηση όπου ακολούθησε παρών ητανε ο Πρόεδρος Τ.Δ Χαλκιδικής ΠΑΛΛΗΣ Δημήτριος ο Α΄Αντιπρόεδρος ΚΑΜΠΑΝΤΑΙΔΗΣ Στυλιανός η Ταμίας ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Θωμαή  το μέλος ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Πέτρος ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Τμήματος και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΠΑΠΑΣ Βασίλειος  ο Πρόεδρος τουΤαμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών Πυροσβεστών Λιμενικών (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.) ΤΣΑΓΑΝΟΣ  Ιωάννη ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής  ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος και ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Γρηγόριος , έγινε σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα,ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά και σχεδιασμοί για την υλοποίηση κοινών δράσεων.
    Ευχαριστούμε τον πρόεδρο ΜΠΕΓΑ Αχιλλέα και τον Γενικό Γραμματέα ΔΡΑΓΟΥΤΣΟ Βασίλειο για το αμέριστο ενδιαφέρον τους.
    Αργά το απόγευμα αφήσαμε την όμορφη πόλη των Τρικάλων και πήραμε το δρόμο της επιστροφής
    Καθ όλη τη διάρκεια της εκδρομής μας το κέφι ήτανε αμείωτο πράγμα που αποδεικνύει την επίτευξη του σκοπού της εκδρομής, που ήτανε η χαλάρωση η ψυχική τόνωση τον μελών μας ,καθώς και η σύσφιξη σχέσεων των μελών μας . Αυτό μας δίνει δύναμη σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο να συνεχίσουμε με νέες δραστηριότητες και εκδηλώσεις στο άμεσο μέλλον ,
    γιατί η Διεθνής Άνωση Αστυνομικών είναι ο χώρος όπου ο Αστυνομικός αισθάνθηκε την ανάγκη να αναζητήσει τη φιλία, την ειλικρινή, την ανιδιοτελή, την πραγματική φιλία .

S E R V O P E R A M I K E C O

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                    Ο Πρόεδρος                       Ο Αναπλ. Γενικός Γραμματέας

                     ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΛΛΗΣ                              ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

Ημερήσια εδρομή στο φαράγγι του Νέστου - 11 Μαϊου.

56481848 2425473204352118 8966387908558716928 n

56614119 2425473227685449 2883904714871668736 n