Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 04 Απρίλιος 2019
Πέμπτη, 04 Απρίλιος 2019 23:25

Ετήσιος χορός ΤΔ ΞΑΝΘΗΣ

Με την παρουσία των Μητροπολιτών Ξάνθης & Ροδόπης η κοπή της πίτας της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών και ΙΡΑ Ξάνθης


     Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο κοινός ετήσιος χορός  της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών και ΙΡΑ Ξάνθης.

Η εκδήλωση τα τελευταία χρόνια συνδυάζεται με την κοπή της Βασιλόπιτας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα και γίνονται βραβεύσεις. Κεντρικό πρόσωπο ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων ο οποίος τιμήθηκε με την εικόνα του Αγίου Παντελεήμονα - που κατασκεύασε ο αντιπρόεδρος της ΙΡΑ κ. Δημήτρης Δετσαρίδης - για την 18ετή (1996-2013) προσφορά του στην Ξάνθη. Επίσης τιμήθηκαν με πλακέτες για την προσφορά τους στην Ένωσή μέσα από διάφορες θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου οι Χρήστος Ξενοκώστας, Σωτήριος Λασκαράκης και Γιάννης Πιστόλας. Η πετυχημένη βραδιά ήταν αφιερωμένη και στα παιδιά μας (Μουρατίδη Παναγιώτη, Μαρσίδου Άννα, Σαμώλη Φωτεινή και Νικολέτα Δετσαρίδου) που τιμήθηκαν με έπαινο και δώρο από την WIND Ξάνθης για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

IMG 4c80b31eba1e72beaaad6e974b3371dd V

  Το παρόν στην εκδήλωση, έδωσαν ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος που ήταν ο τυχερός της Βασιλόπιτας, ο Αστυνομικός Διευθυντής                   κ. Χρήστος Σταμπουλής, ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΑ κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος, οι πρόεδροι των Συνδέσμων Αποστράτων: Καβάλας κ. Ηλίας Κιοσσές, Κιλκίς κ. Κων/νίδης Αντώνιος,  Έβρου κ. Ανέστης Αργυριάδης, ο Αντιπρόεδρος των Σερρών κ. Σοφοκλής Τσερτσίδης, οι πρόεδροι των ΙΡΑ: Θεσσαλονίκης κ. Χριστοδούλης Χριστόδουλος, Αλεξανδρούπολης κ. Αναγνώστου Κων/νος, ο α΄ αντιπρόεδρος των Σερρών κ. Παντελής Χράπας, ο πρόεδρος και ο γεν. γραμματέας της Σ.Κ.Α. Ξάνθης κ.κ. Γουναρίδης Νικόλαος – Παναγιώτης Δροσίδης αντίστοιχα, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος της  Ένωσης εν Αποστρατεία Θεσ/νίκης κ. Ηλίας Βασιλάκης με τον καλό μας φίλο από την συμπρωτεύουσα Γιώργο Μαχαιρίδη των καταστημάτων «ΔΙΚΤΥΟ» και τέλος ο Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καβάλας και φίλος της Ένωσης Αποστράτων κ. Δημήτρης Καζανίδης.

IMG d13c11f5578cf186de952b29ae8b070b V

IMG 64edd31d14ae0e66b00cb50c9cee05c7 V

      Μάλιστα τον Ηλία Βασιλάκη δεν τον ξέχασε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και κατά την είσοδό του στο Κέντρο Διασκέδασης του έδωσε μία εικόνα την οποία είχε υποσχεθεί από την τελευταία τους συνάντηση στο παρεκκλήσι της Αγίας Κυριακής & Κοσμά του Αιτωλού στην Μύκη.

IMG e1b12c059914ffead15830307e1c8a5f V

    Οι Πρόεδροι  και τα μέλη του Δ.Σ. των δύο σωματείων αστυνομικών του Νομού μας ευχαριστούν θερμά τους επισήμους  προσκεκλημένους που παρευρέθησαν και με την παρουσία τους λάμπρυναν την εκδήλωση μας, όλα τα μέλη και τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους  την όλη εκδήλωση, όπως επίσης τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, τον Γιώργο Μαχαιρίδη των καταστημάτων «ΔΙΚΤΥΟ» , την WIND Ξάνθης, τον Αλατζίδη Θεόδωρο του «ΙΧΝΙΛΑΤΗ» Κερκίνης Σερρών, τους επαγγελματίες, για την ευγενική προσφορά τους προς τα σωματεία μας.

Η Τοπική Διοίκηση Φωκίδας για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στην Πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία Let’s Do It Greece 2019.
2019-04-04
 

          H δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07/04/2019 ώρα 10:00 και θα επικεντρωθεί στον καθαρισμό της τουριστικής μαρίνας Ιτέας. 

          Τον συντονισμό της δράσης τον έχει αναλάβει ο σύλλογος δυτών Ν.Φωκίδας «ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ».

           Σας περιμένουμε όλους μέλη και φίλους, διαδίδοντας το μήνυμα της περιβαλλοντικής συνείδησης και του εθελοντισμού. 


 
www.facebook.com/ipa.fokidas/photos/
Η Τοπική Διοίκηση Φωκίδας για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στην Πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία Let’s Do It Greece 2019.
2019-04-04

          H δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07/04/2019 ώρα 10:00 και θα επικεντρωθεί στον καθαρισμό της τουριστικής μαρίνας Ιτέας. 

          Τον συντονισμό της δράσης τον έχει αναλάβει ο σύλλογος δυτών Ν.Φωκίδας «ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ».

           Σας περιμένουμε όλους μέλη και φίλους, διαδίδοντας το μήνυμα της περιβαλλοντικής συνείδησης και του εθελοντισμού. 


 
Πέμπτη, 04 Απρίλιος 2019 23:07

Νέο Δ.Σ. στην Τ.Δ.Ξάνθης

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο.Η.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - HELLENIC NATIONAL SECTION
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΑΝΘΗΣ – LOCAL ADMINISTRATION OF XANTHI
ΟΔΟΣ : ΝΕΣΤΟΥ 2Α – 671 00 ΞΑΝΘΗ – 2Α NESTOU STR. – 671 00 XANTHI
TEL : 25410 - 83360 & 84155 / FAX : 25410 - 83360
www.ipa xanthi/Facebook – email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ξάνθη 30 Μαρτίου 2019
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 1/3/19
Π Ρ Ο Σ

ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Ικτίνου 2 Α
ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
Τ.Δ. ΧΩΡΑΣ

ΘΕΜΑ: «Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου»
Στις 7-3-2019 η Τ.Δ. Ξάνθης, πραγματοποίησε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ. Σ. 3ετούς θητείας.

Τα νέα μέλη που εξελέγησαν συγκροτήθηκαν σε σώμα ως ακολούθως:
Α΄ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΕΤΣΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΑΠ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΑΜΙΑΣ
ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΔΗΣ Σταύρος ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ
ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗΣ Θεοφάνης ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ - ΤΥΠΟΥ

Β΄ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΗΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΛΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Χρήστος

H ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ

Πέμπτη, 04 Απρίλιος 2019 22:54

Εκδρομή στο Λιτόχωρο- Τ.Δ.ΞΑΝΘΗΣ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, η Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών με την ΙΡΑ Ξάνθης  πραγματοποίησαν ημερήσια προσκυνηματική  εκδρομή στο Λιτόχωρο,όπου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη των υπέρ Πατρίδος φονευθέντων στη μάχη του Λιτοχώρου την 30/31 Μαρτίου 1946 .
Η επιμνημόσυνη δέηση εψάλλει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λιτόχωρου, παρουσία  Αστυνομικών, Στρατιωτικών και φίλων από όλη την Ελλάδα.
Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες στην τελετή, μετέβησαν, από την εκκλησία στην Κεντρική Πλατεία Λιτοχώρου όπου βρίσκεται το Μνημείο Ηρώων του Λιτόχωρου και σε μια άκρως συγκινητική εκδήλωση εψάλλει  τρισάγιο, πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμος  από τον μοναδικό επιζώντα της μάχης Ανθ/στη Χωροφυλακής  95 χρονών σήμερα, κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Νικόλαο ο οποίος δεν παρευρέθη για λόγους υγείας (την επιστολή διάβασε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Τρικάλων) ενώ στο ιστορικό αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφάλειας Ν. Πιερίας κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, που κάθε χρόνο παρουσιάζει πολλές λεπτομέρειες από εκείνη την νύχτα και όσα επακολούθησαν. . Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο τον οποίο έψαλλαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, ενώ για πρώτη φορά ακούσθηκε ο ύμνος της μάχης του Λιτοχώρου και του Μακρυγιάννη.
Στεφάνια κατέθεσαν δεκάδες οργανώσεις. Το στεφάνι από μέρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών και της ΙΡΑ Ξάνθης  κατέθεσε ο Πρόεδρος και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων αντίστοιχα, Καραμπιπέρης Θεοφάνης.

IMG ff11553405f5e2dfede9ef3e9e35e286 V
Μετά το πέρας της τελετής οι εκδρομείς επισκεφθήκαμε την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω και στην συνέχεια γευματίσαμε σε ταβέρνα της Κατερίνης. Αργά το βράδυ επέστρεψαν στην Ξάνθη με τις καλύτερες εντυπώσεις και ικανοποιημένοι ότι για άλλη μία χρονιά τελέσαν το καθήκον τους έναντι των φονευθέντων ηρώων συναδέλφων τους.

IMG cdf2b77f22491829b79ff10110633b94 V