Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2019

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών
             Τοπική Διοίκηση Λασιθίου    
         International Police Association
        Ερ. Σταυρού 47 – 72100 Αγ. Νικόλαος
       e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                Url : www.ipalasithiou.gr

                                                                                                        Άγιος Νικόλαος, 19 Απριλίου 2019
                                
                                                                                  
“ Ενημερωτική ημερίδα για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών – Πυροσβεστών – Λιμενικών”

       
         Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 08 Απριλίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ.Α. Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο. ενημερωτική ημερίδα για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών – Πυροσβεστών – Λιμενικών.
        
       Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ. με την Τ.Δ. Λασιθίου της Διε¬θνούς Ένωσης Αστυνομι¬κών και τον αντιπρόσωπο του νομού κ. Μανόλη Καμπανό.

        Εισηγητές ήταν ο Πρό¬εδρος του Ταμείου Γιάν¬νης Τσαγανός, ο Αντιπρό¬εδρος του ταμείου Θεό¬δωρος Γούσιας και ο πρό¬εδρος της Επενδυτικής Επιτροπής του ταμείου Σωτήρης Χρυσάφης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ. του Ταμείου Λευτέρης Ηλιά¬κης και ο αντιπρόσωπος του ταμείου στο Νομό Λασιθίου Μανόλης Καμπανός. Την εκδήλωση παρακολούθησαν αρκετοί συνάδελφοι όλων των σωμάτων Ασφαλείας όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις παροχές του ταμείου και να απαντηθούν όλες τους οι ερωτήσεις σχετικά.

       Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τ.Δ. Λασιθίου συγχαίρει και ευχαριστεί το Δ.Σ. της Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ τόσο για την άψογη δουλεία που έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν όσο και για την επίσκεψη τους στο Νομό μας.

Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Τ.Δ. Λασιθίου


  Ο Πρόεδρος                                 Ο Γεν. Γραμματέας
Φραγκάκης Κωνσταντίνος                Γενειατάκης  Αντώνιος

INTERNATIONAL POLICE  ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
HELLENIC NATIONAL SECTION
ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ
LOCAL ADMINISTRATION OF CHANIA CRETE
 33  ΧΡΟΝΙΑ  I.P.A. ΧΑΝΙΩΝ
     ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ &   
   ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο.Η.Ε
Πλατεία Ελευθερίας- 73100- Χανιά -Κρήτης
Τηλ. +30 28210 57023- 28210 50047 Fax. +30 28210 57023-50047
 E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
                                 
ΣΧΕΤ:2/52/900                                                                                   Χανιά 11 Απριλίου 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:“ 2ΗΜΕΡΗ Επίσκεψη μελών του ΔΣ του Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ  & Ενημερωτική ημερίδα για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών – Πυροσβεστών – Λιμενικών”

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 10 Απριλίου 2019 και ώρα 12.00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α ΧΑΝΙΩΝ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων  ενημερωτική ημερίδα για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών – Πυροσβεστών – Λιμενικών.
 
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ. με τον εκπρόσωπο του ταμείου στον Νομό Χανίων  κ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ Δημήτρη, ταμία της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ!
Οι παρακάτω πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ Κωνσταντίνο και στον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχο ΛΥΜΠΙΝΑΚΗ Γεώργιο!

TEAAPL LAGOUDAKISTEAAPL LIMBINAKIS

Εισηγητές ήταν ο Πρόεδρος του Ταμείου Γιάννης Τσαγανός, ο Αντιπρόεδρος του ταμείου Θεόδωρος Γούσιας και ο πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής του ταμείου Σωτήρης Χρυσάφης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ. του Ταμείου Λευτέρης Ηλιάκης και ο εκπρόσωπος του ταμείου στο Νομό Χανίων Δημήτριος ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν αρκετοί συνάδελφοι που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τεράστια πλεονεκτήματα του να είσαι μέλος του ταμείου και να απαντηθούν όλες τους οι ερωτήσεις σχετικά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τ.Δ. ΙΡΑ Χανίων το οποίο εκπροσωπήθηκε από την Γ. Γραμματέα  Ελένη Παπαθανασίου, τον υπογράφοντα πρόεδρο Ιωάννη Περράκη & την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων ΛΟΓΑΡΊΔΟΥ Σοφία , συνεχάρη και ευχαρίστησε το Δ.Σ. της Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ τόσο για την άψογη διαχείριση των χρημάτων των συναδέλφων, την υγιή και επικερδή πορεία του ταμείου, όσο και για την επίσκεψη τους στο Νομό μας.
Ήταν ιδιαίτερα τιμή και χαρά του υπογράφοντα αλλά και των μελών της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ νε υποδεχθούμε και να ξεναγήσουμε τους αγαπητούς φίλους και συναδέλφους του Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ. στην πόλη των Χανίων!!

TEAPL IPA CHANION AMPHORA TAVERN VENETIAN PORT
Μετά το πέρας της  ημερίδας η Τοπική Διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Νομού Χανίων (ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ) παρέθεσε γεύμα στην αποστολή του ΤΕΑΑΠΛ, στην παραδοσιακή ταβέρνα “ΑΜΦΟΡΑ” στο Βενετσιάνικο λιμάνι Χανίων.

Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Τ.Δ .Χανίων

    “ Υπηρετώ δια της φιλίας ”
     Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος                                                                                                    Η Γενική Γραμματέας
Περράκης  Ιωάννης                                                                                          Ελένη Παπαθανασίου

Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2019 22:32

«H ΙΡΑ Καρδίτσας συμμετείχε στο Let’s do it!»

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Καρδίτσα, 10 Απριλίου 2019

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ:  «H ΙΡΑ Καρδίτσας συμμετείχε στο Let’s do it!»

             Η τοπική μας διοίκηση Καρδίτσας συμμετέχει από την πρώτη χρονιά στην πανελλήνια εθελοντική δράση Let’s do it! GREECE και κατά τη διάρκεια αυτών των ετών έχουμε συμβάλλει στον καθαρισμό της περιοχής μας, προσπαθώντας παράλληλα να εμφυσήσουμε την οικολογική συνείδηση και τον εθελοντισμό στα μέλη μας και τις οικογένειες τους.

IMG 457187d515bb59b88056940a568d96a6 V
         Τη φετινή χρονιά επιλέξαμε να βρεθούμε στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης μας, το πάρκο Παυσίλυπο και να απομακρύνουμε τα σκουπίδια που μολύνουν το περιβάλλον και αλλοιώνουν την όμορφη αισθητική του χώρου. Οι εθελοντές μας δουλεύοντας με όρεξη συγκέντρωσαν και απομάκρυναν τα, λιγοστά είναι η αλήθεια, σκουπίδια από το πάρκο και τον περιβάλλοντα χώρο. Ταυτόχρονα, φρόντισαν να καθαρίσουν πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες φθείρονται από ασυνείδητους με βάψιμο και τοποθέτηση αυτοκόλλητων πάνω τους.

imgonline com ua twotoone hfRnIQnEPhh
         Στο τέλος φυσικά υπήρχε κέρασμα για τους συμμετέχοντες και ειδικά για τους μικρούς μας φίλους. Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του κολυμβητικού συλλόγου «Νηρέας Καρδίτσας», που για μια ακόμη φορά στήριξαν τις δράσεις μας.

‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Για το Δ.Σ.
                             Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Ζαρχανής                                                          Νικόλαος Γούσιας

Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2019 22:16

" Υιοθετώ ένα αδέσποτο " - Τ.Δ.ΠΙΕΡΙΑΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΠΙΕΡΙΑΣ

ΜΗ  ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ  ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυξ.  Αριθμ. : 54-α΄

Κατερίνη, 12  Απριλίου  2019
    


    

                                                                                                                    

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Θέμα : Εκδήλωση  με  τίτλο  <<Υιοθετώ  ένα  αδέσποτο>>.

            Την Τετάρτη 03 Απριλίου  2019,  πραγματοποιήθηκε  με  επιτυχία  η  εκδήλωση  που  διοργανώθηκε  από  τον  Σύλλογο  Γονέων, Κηδεμόνων  και  Φίλων  Α.με.Α.  Ν.  Πιερίας  με  το διακριτικό  τίτλο  «ΣΤΗΡΙΖΩ»,  με  αφορμή  την  4η  Απριλίου  «παγκόσμια  ημέρα  αδέσποτων  ζώων» ,  με  τίτλο  «Υιοθετώ  ένα  αδέσποτο».

           Βασικοί  στόχοι  της  εκδήλωσης  ήταν,  1ον)  να  φέρει  μαζί  παιδιά  τυπικής  εκπαίδευσης  και  παιδιά  ειδικής  αγωγής,  τα  οποία  έχοντας  ως  συνδετικό  κρίκο  τα  ζώα   θα  προχωρήσουν  μαζί  στη  ζωή  αλληλοϋποστηριζόμενοι  και  σεβόμενοι  τη  διαφορετικότητα  ο  ένας  του  άλλου  και  2ον)  να  γίνει  κατανοητό  πως  η  υιοθεσία  ενός  ζώου  και  η  κοινή  συνύπαρξη,  η  κοινωνικοποίηση  μπορεί   να  προσφέρει  στον  άνθρωπο  οφέλη  που  δεν  μπορούμε  να  φανταστούμε.

pier1

          Στην  εκδήλωση  παρευρέθησαν  παιδιά  και  άτομα  με  αναπηρία  από  τα  ειδικά  σχολεία της  Κατερίνης,  καθώς  και  μαθητές  των  Γυμνασίων  και  Λυκείων  της  πόλης  μας.

         Η  Τοπική  Διοίκηση  Πιερίας  αναγνωρίζοντας  την  σπουδαιότητα  και  τη  σημασία  της  εκδήλωσης  αυτής,  πρόσθεσε  ένα  μικρό  λιθαράκι  στην  επιτυχή   έκβασή  της  με  την  ομιλία  του  Γ΄ Αντιπροέδρου  της,  κ.  ΤΣΙΑΚΑ  Βασιλείου,  ο  οποίος  ενημέρωσε  το  κοινό  ως  προς  το   νομοθετικό  πλαίσιο  και  τις  υποχρεώσεις  κηδεμόνων  ζώων.

pier2

       Στο  τέλος  της  εκδήλωσης  ο  πρόεδρος  μας  κ.  ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  Κωνσταντίνος προσέφερε  λάβαρο  της  Τοπικής  μας  Διοίκησης  στην  πρόεδρο  του  συλλόγου  <<ΣΤΗΡΙΖΩ>>,  Κα.  ΚΑΤΣΑΛΗ  Γεωργία,  ως  ένδειξη  αναγνώρισης  της  σημαντικής  προσπάθειας  που  καταβάλει  ο  σύλλογος  και  δήλωσε  πως  η  Τοπική  Διοίκηση  μας  θα  είναι  αρωγός  της  προσπάθειας  αυτής  κάθε  φορά  που  θα  της  ζητείται.         

       

"Servo  per  Amikeco"

"Υπηρετώ  δια  της  Φιλίας"

Για  το  Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος


    


    

Ο  Γεν.  Γραμματέας

ΚΙΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αγαθάγγελος