Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2019
Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2019 22:43

Ετήσιος χορός Τ.Δ.Χαλκιδικής

Πολύγυρος 4 Μαρτίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στο κέντρο »Μιλτιάδης» στο Διονυσίου Χαλκιδικής η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Χαλκιδικής και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής ,πιστοί στο ραντεβού τους συνδιοργάνωσαν τον Ετήσιο χορό τους.

Πλήθος κόσμου αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας έδωσαν το παρόν στηρίζοντας και τις δυο ενώσεις και διασκεδάζοντας μέχρι πρωϊας.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Δ.Α. Χαλκιδικής Αστυνομικός Διευθυντής κ.ΤΑΛΑΜΠΙΡΗΣ Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Χαλκιδικής κ.ΓΙΩΡΓΟΣ Γιάννης, ο Δήμαρχος Ν.Προποντίδας κ.ΚΑΡΡΑΣ Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ.ΚΟΥΦΙΔΗΣ Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ.ΤΑΣΙΟΣ Γρηγόριος , η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών κα. ΜΑΥΡΟΦΡΥΔΗ Βαρβάρα , ο Διευθυντής του Europe Direct ΠΑΝΑΣ Απόστολος, ο Δικηγόρος και Πολιτευτής κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Νικόλαος , ο Δ/τής Ασφαλείας του ομίλου ΣΑΝΗ Α.Ε κ.ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Στυλιανός ,Εκπρόσωπος του Προέδρου του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Τμήματος κ.ΠΑΠΑΣ Βασίλειος , ο Πρόεδρος της IPA Τρικάλων ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας και ο Γενικός Γραμματέας κ.ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος, ο Πρόεδρος της IPA Πιερίας κ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος , ο Γενικός Γραμματέας της IPA Μακεδονίας κ.ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος , το Επίτιμο μέλος της IPA Χαλκιδικής κ. ΜΠΟΖΙΝΗΣ Χριστόφορος , Εκπρόσωποι από την Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ο Ταμίας ΠΟΑΣΥ ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος ,ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσων &και Διεθνών Σχέσεων ΦΕΤΚΟΣ Στάυρος και ο Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Θεόφιλος, ο Πρόεδρος Αποστράτων Αστυνομικών Χαλκιδικής Υποστράτηγος ε.α ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Κωνσταντίνος και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ Αθανάσιος.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους συναδέρφους και φίλους της Αστυνομίας που παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ                                                                    ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

             Δημήτριος ΠΑΛΛΗΣ        Ιωάννης ΤΣΑΓΑΝΟΣ

 

   

Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2019 22:31

Η I.P.A. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

International Police Association
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση

Αγίου Αρτεμίου 1,
716 01 – Ηράκλειο
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφ.  +30 2810 274147
Fax.   .  +30 2810 274062
                                                    

Ηράκλειο, 8 Μαρτίου 2019
Αρ. Πρωτ: 2019/1018/18/59
        
    
 «Η  Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου τιμά για 15η χρονιά τη Γυναίκα »


Για 15η χρονιά η Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου, τιμά τη γυναίκα   και στα πλαίσια  του εορτασμού  της Παγκόσμιας  Ημέρα  της Γυναίκας, η Ένωση μας σε συνεργασία με την 7η  Υ.Π.Ε. Ηρακλείου,  πραγματοποίησαν ημερίδα με θέμα
•    ΄΄ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ –ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΠΡΟΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ
•     ΄΄ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ HPV΄΄».
Η χρήσιμη, κατατοπιστική και ουσιαστική ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου την Παρασκευή 08 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:30 με ομιλητές τον
•    κ. Γεώργιο ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗ Μαιευτήρας Γυναικολόγος MD-MSc
και τις κ.κ.
•    ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ Ρουμπία Μαία-MSc
•    ΠΑΠΑΓΙΑΝΑΚΗ Αντιόπη Μαία   
οι οποίοι  με τεκμηρίωση  στα παραπάνω  θέματα,  μας  μετέφεραν τις επιστημονικές τους γνώσεις  και  απάντησαν  σε  όλες τις ερωτήσεις-απορίες.

22
 Στόχος  της εκδήλωσης είναι να συμβάλλει στην πληρέστερη ενημέρωση   των παρευρισκομένων  για τη διάγνωση και τις σύγχρονες επιλογές θεραπείας  καθώς   επίσης τους κινδύνους και την πρόληψη ελέγχου του καρκίνου και πώς αυτοί μπορούν να αντιμετωπιστούν, επιδιώκοντας να προσφέρουν  εξειδικευμένη πληροφόρηση σε όλους μας, λειτουργώντας και ως «ασπίδα προστασίας». Στο τέλος της ημερίδας όσες συμμετέχουσες επιθυμούσαν έκλεισαν ραντεβού για δωρεάν εξέταση (τέστ ΠΑΠ ).

5
Οι εκδηλώσεις της Ένωσης μας συνεχίζονται και την 21.30 ώρα της σήμερον  στο εστιατόριο-μεζεδοπωλείο «Χατίρι» διοργανώνεται χορός προς τιμή της γυναίκας, που γνώμονα έχει την σύσφιξη των σχέσεων τους, να ξεχαστούν για λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας, το έντονο εργασιακό στρες και τις ευθύνες που  αναλογούν από τον οικογενειακό προγραμματισμό, την πολύπλοκη καθημερινότητα  και τα στερεότυπα σχετικά με το ρόλο της γυναίκας. Ο χορός μας θα έχει πλήρες  μενού με καταπληκτικές γαστρονομικές  γεύσεις, άφθονο κρασί, ενώ το συγκρότημα του Γιάννη ΚΑΡΑΜΑΛΗ εγγυάται αστείρευτο κέφι, χορό και πολλές εκπλήξεις!!!
Για την Τοπική Διοίκηση      
    Ο Πρόεδρος                                         H Γενική Γραμματέας
Μανόλης Ζαχαριουδάκης                                       Έφη Φλουρή

INTERNATIONAL POLCE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
REGION OF CHIOS
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΙΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


Σήμερα Παρασκευή 08-03-2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Α.Δ. Χίου, πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. για την Δ.Ε.Α/Τοπική Διοίκηση Χίου.  
Εκλέχθηκαν για το Διοικητικό Συμβούλιο με σειρά εκλογής :
α/α    Ονοματεπώνυμο
1    ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ
2    ΖΗΡΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3    ΤΟΚΑΤΛΙΑΝ ΣΟΦΙΑ
4    ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΚΩΝ/ΝοΣ
5    ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
6    ΤΣΟΥΡΟΣ ΣΥΜΕΩΝ
7    ΖΩΙΤΣΟΥΔΗ ΕΛΕΝΗ
8    ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
9    ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Αναπληρωματικά μέλη  με σειρά εκλογής
α/α    Ονοματεπώνυμο
1    ΠΑΤΕΛΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2    ΑΠΕΣΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Για την εξελεγχτική επιτροπή με σειρά εκλογής
α/α    Ονοματεπώνυμο
1    ΣΑΛΑΓΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
2    ΣΤΕΦΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3    ΦΙΛΙΜΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο  για την Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ.
Μετά τιμής


Ο Πρόεδρος
ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ

Η Γεν. Γραμματέας
ΤΟΚΑΤΛΙΑΝ ΣΟΦΙΑ

Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2019 15:50

Η ΙΡΑ Καρδίτσας συνάντησε τη Ρόζα

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Καρδίτσα, 8 Μαρτίου 2019Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ:  «Η ΙΡΑ Καρδίτσας συνάντησε τη Ρόζα»
    
           Τα μέλη και οι φίλοι της τοπικής διοίκησης Καρδίτσας είχαν την ευκαιρία, την περασμένη Κυριακή, να παρακολουθήσουν τη «Ρόζα» στην τελευταία της παράσταση στο θέατρο Όψεις. Στην πραγματικότητα, αυτό που απόλαυσαν οι πολυάριθμοι θεατές δεν ήταν απλά μια παράσταση, αλλά ένα ταξίδι στο χρόνο και τη ζωή της όπου μας οδήγησε παίρνοντας μας από το χέρι η Ρόζα Εσκενάζυ, μέσω της εκπληκτικής ερμηνείας της Βάσως Μακρή βεβαίως. Πλαισιωμένη από εξαιρετικούς ηθοποιούς, η πρωταγωνίστρια μας πρόσφερε μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά, κάτι στο οποίο βοήθησε ασφαλώς και η παρουσία τριμελούς ορχήστρας που απέδωσε με υποδειγματικό τρόπο τα τραγούδια της παράστασης.

DSC 5472 768x512
           Η βραδιά λοιπόν ήταν τόσο απολαυστική, που κατανοήσαμε πλήρως για ποιο λόγο έγινε τόσος ντόρος τους προηγούμενους μήνες στα θεατρικά δρώμενα της Καρδίτσας  και νιώσαμε ιδιαίτερη τιμή που η τοπική μας διοίκηση είχε την τύχη να δοθεί αυτή η τελευταία παράσταση για τα μέλη και τους φίλους της. Είναι πραγματικά σπουδαίο για την πόλη να διαθέτει ένα θέατρο τέτοιας ποιότητας και δυναμικής, σημαντικότατο όπλο στο πολιτιστικό της οπλοστάσιο.

DSC 5503 768x512

Η ΙΡΑ Καρδίτσας νιώθει ιδιαίτερη χαρά για το γεγονός ότι μπορεί, με την υποστήριξη των συντελεστών του θεάτρου, να προσφέρει στα μέλη της τέτοιες εμπειρίες και ευχαριστούμε θερμά την κ. Μακρή και τον κ. Βησσαρίου γι’ αυτό. Κλείνοντας, ευχόμαστε η «Ρόζα» του θεάτρου Όψεις να συγκινήσει πολλούς ακόμη θεατές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

 


‘Servo per amikeco’
‘Υπηρετώ δια της φιλίας’
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                Γεώργιος Ζαρχανής                                                             Νικόλαος Γούσιας