Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019
Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 14:44

Προσφορά αγάπης.- Τ.Δ.ΞΑΝΘΗΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΑΝΘΗΣ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
28/11/19. Παράδοση τροφίμων από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Ξάνθης.
Το Ίδρυμα και  τα     παιδιά       χρειάζονται την βοήθεια και την  στήριξη όλων μας.

IMG 20191128 103836

IMG 20191128 113121

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Θεσσαλονίκη 02-12-2019
Πραγματοποιήθηκε χθες 01-12-2019 η επίσημη φωτογράφηση (ομαδική και ατομική) του νεοσύστατου παιδικού τμήματος, της ομάδας μπάσκετ της Ένωσης μας, που δικαιωματικά είναι η νέα μας ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.
Ο Πρόεδρος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος και ο Γ.Γ. (και κόουτς της ομάδας) ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής στο περιθώριο της φωτογράφισης, ενημέρωσαν τους αθλητές και τους γονείς-μέλη της ΙΡΑ, για τις επερχόμενες δραστηριότητες και εκδηλώσεις τόσο της ομάδας, όσο και της Τοπικής Διοίκησής μας.  
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜ/ΤΕΑΣ  ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 326-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θεσσαλονίκη 25-11-2019

 

Ο Πρόεδρος της Ένωσής μας κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος και ο Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής, είχαν την χαρά και την τιμή να υποδεχθούν σήμερα 25/11/1019 στα γραφεία της ΤΔ IPA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο Α.ΜΕ.Θεσ/νίκης τον Ταμία του Εθνικού Τμήματος και Πρόεδρο της Τ.Δ ΙΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ κ. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ Μανώλη και τον Δ/ντα Πρόεδρο του Δ.Σ του Εθνικού Τμήματος και Πρόεδρο της Τ.Δ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ κ. ΛΥΤΡΑ Κων/νο. 

Οι ανωτέρω ξεναγήθηκαν στα γραφεία και την τροπαιοθήκη της Ένωσης, που βρίσκεται στο ισόγειο του Α.ΜΕ.Θ. όπου αντηλλάγησαν δώρα και αναμνηστικά.

Στην συνέχεια, έγιναν δεκτοί στα γραφεία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντού Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγου κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Λάζαρου. Κατά την διάρκεια των συνάντησης που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον κ. Γενικό, για θέματα που αφορούν την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, την πλούσια κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική δραστηριότητα, καθώς επίσης και για τα μελλοντικά εγχειρήματα και δράσεις, τόσο σε επίπεδο της Τοπικής Διοίκησης Θεσσαλονίκης όσο και του Εθνικού Τμήματος.

Από την πλευρά του ο κ. ΓΕΝΙΚΟΣ, τους συνεχάρη για την ανιδιοτελή προσφορά τους, τις εθελοντικές δράσεις που προβάλλουν τον Αστυνομικό στην κοινωνία και δήλωσε αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε μελλοντική δραστηριότητα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος                 ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής   

meg101

meg102

meg103