Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2019
Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2019 21:26

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗ

logo

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Το μέλος μας κ. Πασχάλης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ζεί μόνιμα και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Ροβανιέμι Φιλανδίας και εφέτος θα μεριμνήσει για τα παιδιά των μελών της ένωσής μας να λάβουν προσωπική επιστολή από το γραφείο του Αη -Βασίλη μαζί με βεβαίωση ότι το παιδί έχει περάσει τον αρκτικό κύκλο.
Οι επιστολές θα είναι στην Ελληνική γλώσσα.
Οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να αποστείλουν το αργότερο έως 30 Νοεμβρίου 2019 καταθετήριο τράπεζας και το όνομα του παιδιού, καθώς και πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση στο e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τιμή:10 €
Αριθμός Λογαριασμού τράπεζας ALFA BANK
241-00-2310-005496
Στο όνομα ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Για ενημέρωση των μελών σας
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος           Ο Γενικός Γραμματέας
Ι.Καραπατάκης        Β.Παπάς

 

 
 
 
Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών καλωσορίζοντας τη νέα σχολική χρονιά διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου την Κυριακή 02/11/2019 και ώρα 17:30 εκδήλωση - παράσταση Καραγκιόζη, διαχρονική και πάντα επίκαιρη με τίτλο «Ο Καραγκιόζης στρατιώτης και το μαγικό ΟΧΙ» Ψαράς» από το θέατρο σκιών «NAMASTE»
Μετά το τέλος της παράστασης ακολούθησε μία μικρή παρουσίαση της σκιάς και του φωτός. Γνωριμία των παιδιών με τις φιγούρες, τις τεχνικές του θεάτρου σκιών και δόθηκε η δυνατότητα εργαστηρίου, κατασκευής χάρτινης χρωματιστής φιγούρας. Επίσης πραγματοποιήθηκε από μικρό μας φίλο μικροπαρουσίασης της δουλειάς του ως μελλοντικός καλλιτέχνης του χώρου και κλείσαμε το πρώτο συμβόλαιο!!! 
Η Ένωση μας με μεγάλη αγάπη προς τα παιδιά, πρόσφερε δωρεάν σε όλα τα παιδιά την παράσταση αυτή με ευχές για 
                                                           Κ Α Λ Η     Π Ρ Ο Ο Δ Ο. 
   

Για την Τοπική Διοίκηση

Ο Πρόεδρος  :  Μανόλης Ζαχαριουδάκης
H Γενική Γραμματέας :  Έφη Φλουρή

logo

Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα,
Σας αποστέλλουμε συνημμένα επιστολή του κ. Σπύρου Φώτογλου, νέου Αρμόδιου Διεθνών Σχέσεων του ΕΤ και παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.
                                   Με εκτίμηση
      Ο Πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας
  Ι.Καραπατάκης                                     Β. Παπάς

επιστολή αρμόδιου Διεθνών Σχέσων

 

Αθήνα  5 Νοεμβρίου 2019
Προς:          Τοπικές Διοικήσεις Χώρας

Θέμα: Ανάληψη καθηκόντων Υπευθύνου Διεθνών Σχέσεων.

               Φίλες και φίλοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Τμήματος μου ανέθεσε την ιδιαίτερα τιμητική θέση του Υπεύθυνου Διεθνών Σχέσεων και του Εκπροσώπου στα Διεθνή Συνέδρια (Delegate).

Μια θέση ευθύνης την οποία θα υπηρετήσω, με υπευθυνότητα και σεβασμό στην ιστορία και την πορεία του εθνικού μας τμήματος σε παγκόσμιο επίπεδο, έως την λήξη της παρούσας θητείας.
Φυσικά οι διεθνείς σχέσεις του Τμήματος μας δεν μπορεί και δεν είναι υπόθεση ενός και μόνον ατόμου.

Σε αυτόν τον σοβαρό τομέα  είμαστε όλοι συνοδοιπόροι και συνεργάτες και είμαι πεπεισμένος ότι όλοι σας θα σταθείτε αρωγοί, προκειμένου να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία.
Επιτρέψτε μου κλείνοντας να συγχαρώ για ακόμη μια φορά τον Κυριάκο που μας έκανε όλους υπερήφανους με την εκλογή του ως Αντιπρόεδρος του  IEB καθώς και να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Τ. για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.
Συνεχίζουμε με όραμα και επιμέλεια, να εργαζόμαστε για την επίτευξη των στόχων μας σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο.

Servo Per Amikeco
Σπύρος ΦΩΤΟΓΛΟΥ

Τηλ. Επ.:6975025760
Email (για θέμ.  διεθνών σχέσεων): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση
Γ.Παπανδρέου 14-Λάρισα Τ.Κ.41334
Τηλέφ:  2410683230
Fax.:  2410671220
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook:Ipa Larissas
website: ipalarissas.gr
Αρ. πρωτ.: 19/2019

Λάρισα 4 Νοεμβρίου 2019

    Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ: «Τουρνουά γρήγορου σκακιού Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.»

 Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 η Τοπική Διοίκηση Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε συνεργασία με την Αθλητική Σκακιστική Ακαδημία Λάρισας, διοργάνωσε με επιτυχία στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, τουρνουά γρήγορου σκακιού (RAPID) Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Το τουρνουά διεξήχθη σε ευχάριστο κλίμα όπου εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, αναπτύχθηκε και το πνεύμα φιλίας και αλληλοσεβασμού μεταξύ των συμμετεχόντων και τον Σωμάτων που εκπροσωπούν. Μετά την λήξη, στους τρείς πρώτους της κατάταξης απονεμήθηκαν μετάλλια, ενώ έγινε και ανταλλαγή αναμνηστικών μεταξύ του Προέδρου της Τοπικής μας κ. Καλαμπούκα Αχιλλέα και του Προέδρου της Α.Σ.Α. Λάρισας κ. Δριστέλλα Νικόλαου.
 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας   Α/Δ΄ κ. Σιμούλη Χρήστο για την παραχώρηση του χώρου και την στήριξη του, αλλά και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Α.Σ.Α. Λάρισας για την συνεργασία και πραγματοποίηση αυτού του τουρνουά.


                                             ‘Servo per amikeco’
                                      ‘Υπηρετώ δια της φιλίας’


                                Για την  Τ.Δ. Λάρισας   

         Ο Πρόεδρος                      H Γενική Γραμματέας


     Αχιλλέας ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ                                 Αφροδίτη ΛΙΑΚΟΥ  

IMG 20191103 103620

IMG 20191103 132230

IMG 20191103 132419

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΑΝΘΗΣ

Στο πλαίσιο των Εθιμοτυπικών Επισκέψεων σε νεοεκλεγμένους Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πραγματοποίησαν την Δευτέρα στις 11:00΄ το πρωί μέλη των Δ.Σ., της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ξάνθης  και της Ένωσης Αποστράτων στον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη. Εκτός του εθιμοτυπικού κομματιού της επίσκεψης και τις ευχές για καλή θητεία είχε και ουσιαστικό χαρακτήρα μια και οι δύο Ενώσεις προτίθενται να οργανώσουν διεθνή ξενώνα διαμονής συναδέλφων.
Κοινό αναμνηστικό ως ενθύμιο της επίσκεψης - συνάντησης των δύο σωματείων της Αστυνομίας έδωσαν στον Δήμαρχο

IMG 20191104 195853 071

Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2019 07:53

LET'S DO IT GREECE ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΩΚΙΔΑΣ
Λεωφ. Σαλώνων  & Κων. Καραμανλή,  
      Τ.Κ. 331 00  - Άμφισσα
Τηλ.: 22650 79400  Fax: 22650 29632
Κιν: 694 555 4048
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστότοπος : ipa-fokida.webnode.gr

    
                                                                                                       Άμφισσα, 04 Νοεμβρίου 2019  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
LET'S DO IT GREECE ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ

Η Δ.Ε.Α. Τοπική Διοίκηση Φωκίδας ευαισθητοποιημένη σε περιβαλλοντικά θέματα, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 συμμετείχε στην Πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία Let's do it Greece, εμπνευστής της οποίας είναι ο εθελοντής Νίκος Κιούσης, όπου μαζί με όλη την ομάδα του Let's do it Greece επισκέφθηκαν το Νομό μας.
Αρχή έγινε από την πόλη της Άμφισσας όπου στο πάρκο ελιάς της πόλης πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση με τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Άμφισσας κ. Λουπάκο Νικόλαο και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Άμφισσας κ. Μερινόπουλο Παναγιώτη.
Ακολουθήσαμε την ομάδα του Let's do it Greece στην πόλη της Ιτέας, όπου πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση στην Πλατεία Ηρώων με την παρουσία πολλών συλλόγων του Νομού Φωκίδας από Ιτέα, Κίρρα, Γαλαξίδι, Ερατεινή, Δεσφίνα…
Η μεγαλύτερης ταυτόχρονη εθελοντική δράση της Χώρας μας θα κορυφωθεί στις 10 Μαϊου 2020, με κεντρικό σύνθημα «Ρίζες που μας Ενώνουν».

Servo  Per  Amikeco
(Υπηρετώ διά της Φιλίας)
Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος     

    Ο Γενικός Γραμματέας
        
Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ         Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση

Ικτίνου 2,
105 52 - Αθήνα

                                                               
                                                                                      Αθήνα  4 Νοεμβρίου 2019


ΠΡΟΣ:1.Τοπικές Διοικήσεις Χώρας
         2. ΔΣ Εθνικού Τμήματος
 
ΘΕΜΑ: ’’Προστασία του Περιβάλλοντος, ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης
             των μελών μας’’.

                  Φίλες και φίλοι,

     Ήδη από το Αρχηγείο τρέχει το «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης της Ελληνικής Αστυνομίας» και επεκτείνεται σταδιακά στις Διευθύνσεις Αστυνομίας σε όλη την χώρα.
Με απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου υιοθετήσαμε το πρόγραμμα που υλοποιείται σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» και την υποστήριξη της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», τα έσοδα του οποίου θα πιστώνονται αποκλειστικά στο «Λογαριασμό Αρωγής ορφανών τέκνων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος».
Ως μέλη της Ένωσης μας, με την οικολογική ευαισθησία και την θέληση για κοινωνική προσφορά που μας διακρίνει, σας καλούμε να στηρίξετε έμπρακτα το μεγάλο και σημαντικό αυτό πρόγραμμα, διοργανώνοντας εκδηλώσεις, δράσεις και καμπάνιες ενημέρωσης του προσωπικού στις αστυνομικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με τα κατά τόπους υπεύθυνα για την υλοποίηση του προγράμματος αρμόδια γραφεία των Διευθύνσεων, όπου τοποθετούνται ειδικοί κάδοι γι’ αυτό το σκοπό.  
Οι συνάδελφοι θα πρέπει να μεταφέρουν τις ανακυκλώσιμες πλαστικές και μεταλλικές συσκευασίες στους ειδικούς κάδους για να υπάρχουν τα οφέλη προς τον Λογαριασμό Αρωγής των Ορφανών.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και παρακαλούμε για τον προγραμματισμό δράσεων υποστήριξης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.


Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ           ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ακακύκλωση1

ανακύκλωση

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών
Τοπική Διοίκηση Λασιθίου    
International Police Association
Ερ. Σταυρού 47 – 72100 Αγ. Νικόλαος
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                
Url : www.ipalasithiou.gr

                                                                                                        Άγιος Νικόλαος, 04 Νοεμβρίου 2019
                                
Δελτίο Τύπου

Θέμα : Παίζουμε μπάλα για καλό σκοπό Vol.3

     Το Διοικητικό Συμβούλιο  της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.)  Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου, οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Σητείας, ο Σύλλογος προστασίας των Ζώων “Αλληλεγγύη” και ο Δημοτικός οργανισμός κοινωνικοπολιτιστικής ανάπτυξης Σητείας “ΔΟΚΑΣ”, σας προσκαλούν το Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15.00 στο Δημοτικό γήπεδο Σητείας όπου θα πραγματοποιηθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων της “Ι.Ρ.Α. Λασιθίου” και “Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Σητείας”.
    Ο Ποδοσφαιρικός αγώνας γίνεται στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων των διοργανωτών προκειμένου στηριχθούν οι δράσεις του Συλλόγου προστασίας των Ζώων “Αλληλεγγύη ” για τα αδέσποτα ζώα της πόλης της Σητείας.
    Προσκαλούμε όλους τους πολίτες να βοηθήσουν στη προσπάθεια μας αυτή προκειμένου στεφθεί με επιτυχία ο στόχος της εκδήλωσης.
“Προπώληση κέντρο τύπου οδός Bιτσέντζου Κορνάρου στη Σητεία κα Kουνελάκη Δέσποινα”
      

         


                                      Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Τ.Δ. Λασιθίου

        Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                                       Γενειατάκης Αντώνιος

ΑΦΙΣΑιντερνετ

Ο Διευθυντής της Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Τσολακάκης Σταμάτης συνεχάρη τον πρόεδρο κ. Αβραμίδη Γεώργιο και τα μέλη του Δ.Σ της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ για την πολύτιμη προσφορά τους στα αδέσποτα ζώα.

Τα γραφεία της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ επισκέφτηκε την 31 Οκτωβρίου 2019 ο Διευθυντής της Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Τσολακάκης Σταμάτης και συνεχάρη τον πρόεδρο κ. Αβραμίδη Γεώργιο και τα μέλη του Δ.Σ για την πολύτιμη προσφορά τους, τοποθετώντας, επί δύο συνεχόμενα χρόνια ποτίστρες και ταίστρες για τα αδέσποτα ζώα στο νησί της Σάμου.