Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 27 Οκτώβριος 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΕΘΝΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΑΝΘΗΣ

Την Τέταρτη 23 /10 /19 ο Πρόεδρος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Ξάνθης  ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Χρήστος  επισκέφτηκε  το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας όπου και είχε  συνάντηση με τον Αρχηγό του Σώματος κ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ.

ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΕΘΝΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΣΕΡΡΩΝ
Μη  κυβερνητική  Οργάνωση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 36
Τ.Κ  62123 - Σέρρες
ΕΛΛΑΣ- GREECE
Tel.    :   ‪+30 23210 90800‬
Fax    :   ‪+30 23210‬ ‪90928-90924‬

Σέρρες,   26  Οκτωβρίου 2019

               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                                                                

Πραγματοποιήθηκε από 17 εως 21 Οκτωβρίου 2019 η εκδρομή-επίσκεψη της Τοπικής μας Διοίκησης στην Κύπρο, η οποία αποτελούσε το δεύτερο μέρος της αδελφοποίησης μεταξύ της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Σερρών με τον Σύνδεσμο Ι.Ρ.Α. Λευκωσίας. Στην αποστολή συμμετείχαν 18 άτομα.

Κατά την διάρκεια της παραμονής μας, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις και ξεναγήσεις στην πόλη της Λευκωσίας (Παρατηρητήριο Σιακόλα- Οδόφραγμα Οδού Λήδρας- Γραμμή Αντιπαράταξης-Φυλακισμένα Μνήματα- Τύμβο Μακεδονίτισσας- Μουσείο Αστυνομίας Κύπρου-Αρχιεπισκοπή Κύπρου όπου μας παρατέθηκε γεύμα από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου-Καθεδρικός Ναός-Δωμάτιο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄-Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας).

Το βράδυ της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου, μας παρατέθηκε επίσημο γεύμα όπου και υπογράφτηκαν τα πρωτόκολλα αδελφοποίησης μεταξύ των 2 Τοπικών Διοικήσεων και στην συνέχεια ακολούθησε γλέντι υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής-ορχήστρας.

Τις επόμενες ημέρες επισκεφθήκαμε τοποθεσίες και αξιοθέατα εκτός Λευκωσίας και συγκεκριμένα: Την Ιερά Μονή Κύκκου και το υπέροχο Μουσείο που υπάρχει εντός αυτής, το Θρονί, τον Τάφο του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ όπου και κατατέθηκε στεφάνι εκ μέρους της Τοπικής μας Διοίκησης, τα γραφικά χωριά Πρόδρομος και Λεύκαρα , τις πόλεις της Λάρνακας και της Λεμεσού, τον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου στην Λάρνακα και την πανέμορφη μαρίνα της Λεμεσού.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνα του ΑΠΟΕΛ για το Κυπριακό πρωτάθλημα στο πανέμορφο γήπεδο Γ.Σ.Π. Λευκωσίας.
 Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Σερρών θέλει να ευχαριστήσει δημοσίως όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Τοπικού Συνδέσμου Ι.Ρ.Α. Λευκωσίας για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία αυτές τις 5 ημέρες, θα μας μείνουν αξέχαστες!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στα μέλη μας από τη Σέρρες , τα οποία ακολούθησαν το Διοικητικό Συμβούλιο στην ιστορική στιγμή της αδελφοποίησης μας με το Τμήμα της Λευκωσίας.

           Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος              O Γενικός Γραμματέας   

ΜΠΑΓΚΟΣ Στέργιος    ΚΑΠΗΣ Θεοφάνης