Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 19 Οκτώβριος 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση

logo

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


6-ΗΜΕΡΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ   ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ  
23 – 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020
          
              Αγαπητοί συνάδελφοι,


Μετά από απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, θα πραγματοποιήσουμε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Ελληνικού Τμήματος για τα 55 χρόνια από την ίδρυσή του, 6ήμερη Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους από 23 μέχρι 28 Μαρτίου 2020.

  Τιμή Συμμετοχής: 690€, Επιβάρυνση μονόκλινου:200€

Απαραιτήτως χρειάζεται διαβατήριο με εξάμηνη τουλάχιστον ισχύ πριν τη λήξη του.
Οι δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 8 Δεκεμβρίου 2019 θα μας διευκολύνουν στο κλείσιμο των αεροπορικών εισιτηρίων και παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους για την έγκαιρη δήλωση. Το γκρούπ δε μπορεί να υπερβαίνει τις 50 συμμετοχές και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κρατήσεις θα γίνονται μόνο με την καταβολή προκαταβολής 200€. Η εξόφληση θα γίνει μέχρι  31-1-2020.
Για θέσεις που ακυρώνονται από 45 έως 20 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης, παρακρατείται το ½ του ποσού της χρέωσης.
Για θέσεις που ακυρώνονται από 20 ημέρες ή λιγότερες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης, παρακρατείται ολόκληρο το ποσό της χρέωσης. Η σύμβαση πραγματοποιήθηκε με το γραφείο MYSTAKIDIS TOURS, το οποίο έχει μακρά εμπειρία και βαθιά γνώση του προορισμού στα Πανάγια Αγιοταφικά Προσκυνήματα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:
1η Ημέρα Δευτέρα 23/03/2020       ΑΘΗΝΑ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ- TEΛ ABIB
Συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 13.45 μ.μ. και αναχώρηση για το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
 Άφιξη 15.00 στο αεροδρόμιο Ελευθ. Βενιζέλος, όπου μετά τον έλεγχο αποσκευών και διαβατηρίων, πτήση με AEGEAN για Τελ Αβίβ στις 17:00μ.μ. Άφιξη TEΛ ABIB στις 19.00, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Βηθλεέμ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Manger Square Hotel Bethlehem, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Ημέρα Τρίτη 24/03/2020                          ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ
Μετά το πρωινό, θα γνωρίσουμε τα προσκυνήματα της Παλαιάς Πόλεως των Ιεροσολύμων, ξεκινώντας από την Πύλη των Λεόντων και θα επισκεφτούμε τον οίκο Αγ. Ιωακείμ και Άννης, τη Προβατική κολυμβήθρα, τη φυλακή του Αποστόλου Πέτρου και το Πραιτώριο. Στη συνέχεια ακολουθώντας την Οδό του Μαρτυρίου θα φτάσουμε στο Πανίερο Ναό της Αναστάσεως, όπου θα πραγματοποιηθεί ευλαβικό προσκύνημα στο Φρικτό Γολγοθά, στην Ιερή Αποκαθήλωση, στο Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο του Κυρίου μας και θα ακολουθήσει λεπτομερής ξενάγηση εντός του Ιερού Ναού. Αναχώρηση για την Γεσθημανή (όπου βρίσκεται ο Τάφος της Παναγίας, ο τόπος της προδοσίας και ο τόπος λιθοβολισμού του Αγίου Στεφάνου).  Έπειτα θα μεταβούμε στο Όρος των Ελαιών (τόπος της Θείας Αναλήψεως του Κυρίου) την Αγία Σιών (τόπος όπου βρίσκεται η Πατριαρχική Σχολή, ο Τάφος του Δαυίδ, το Υπερώο και το σπίτι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, όπου πραγματοποιήθηκε η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου).  Επιστροφή  στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα Τετάρτη 25/03/2020                                 ΙΕΡΙΧΩ
Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Μάρθας και Μαρίας στη Βηθανία και την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου του Χοζεβίτου.  Έπειτα θα εισέλθουμε στην Ιεριχώ για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή του Προφήτου Ελισσαίου (όπου βρίσκεται η Συκομωρέα που ανέβηκε ο Ζακχαίος) και το Σαραντάριο Όρος, την Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου και θα δούμε το πραγματικό σημείο της Βαπτίσεως του Κυρίου μας στον Ιορδάνη Ποταμό, όπου θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός. Επιστορφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, ξεκούραση, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα Πέμπτη 26/03/2020                               ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε  για την περιοχή της Γαλιλαίας όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Όρος Θαβώρ, τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Ναζαρέτ και την Κανά της Γαλιλαίας (τόπος όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο Θαύμα του Κυρίου, της μετατροπής του ύδατος εις οίνο).  Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αγίων Αποστόλων στην Τιβεριάδα και τον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων στην αρχαία Καπερναούμ (όπου πραγματοποιήθηκαν τα περισσότερα των θαυμάτων του Κυρίου και κάλεσε τους μαθητές Του στο Αποστολικό Αξίωμα).  Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 5η Ημέρα Παρασκευή 27/03/2020                         ΒΗΘΛΕΕΜ
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Σπήλαιο της Γεννήσεως του Κυρίου μας στην Βασιλική της Βηθλεέμ, έπειτα θα μεταβούμε στο χωριό των Ποιμένων, την Ιερά Μονή του Αγ. Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου (όπου βρίσκεται το Ιερό Σπήλαιο των Τριών Μάγων) και θα ακολουθήσει (προαιρετική) επίσκεψη με ταξί στην Ι. Μονή του Αγ.Σάββα του Ηγιασμένου. Θα συνεχίσουμε στην Ορεινή (Γενέτειρα του Αγ. Ι. Προδρόμου), το Καταμόνας (όπου βρίσκεται ο Τάφος του Αγίου Συμεών), την Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

6η Ημέρα Σάββατο 28/03/2020    ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ- TEΛ ABIB- ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τη Σαμάρεια, όπου καθοδόν θα  προσκυνήσουμε τον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής(τόπος όπου βρίσκεται το Φρέαρ του Ιακώβ και το σκήνωμα του Αγίου Νεομάρτυρος Φιλουμένου). Μετά θα  προσκυνήσουμε στονΤάφο του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου στην Λύδδα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Παλαιά Ιόππη, όπου θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. των Αγ. Αρχαγγέλων και θα ακολουθήσει πανοραμικός γύρος της σύγχρονης πόλης του ΤΕΛ ΑΒΙΒ.
 Έπειτα θα μεταβούμε για αναχώρηση στο αεροδρόμιο, όπου  μετά τον έλεγχο αποσκευών και διαβατηρίων, πτήση με AEGEAN για Αθήνα στις 20:50 μ.μ. Άφιξη στις 21:50μ.μ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, παραλαβή αποσκευών, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για Σύνταγμα.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Περιλαμβάνονται:
   
 Διαμονή σε επιλεγμένο  ξενοδοχείο στην Βηθλεέμ  
 Αεροπορικά εισιτήρια (Αθήνα- Tel Aviv – Αθήνα)
 5 Πρωινά και 5 δείπνα (μπουφέ)
 Μεταφορές από /προς αεροδρόμια /ξενοδοχεία
 Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί
 Φόροι αεροδρομίων
 Ξεναγήσεις, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 Ταξιδιωτική ασφάλιση (αστικής ευθύνης)
 Ταξιδιωτική τσάντα  
 Συνοδός – ξεναγός  
  Τα φιλοδωρήματα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή συμμετοχής.

Δεν περιλαμβάνονται:  Οτιδήποτε αναγράφεται ως προαιρετικό, καθώς είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Πτήσεις αναχώρησης & επιστροφής με AEGEAN AIRLINES:
23/3/20    ATH-TLV    A3 924    17.00-19.00
28/3/20    TLV-ATH    A3 925    20.50-21.50

Εάν καταστεί λόγος, μπορεί να αλλάξει η σειρά των ξεναγήσεων ή οι ώρες του προγράμματος, χωρίς να αφαιρεθεί κάτι από αυτό.
Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ    ΕΝΩΣΗ   ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (Ι.Ρ.Α.)
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
7Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
           
Α ΝΑ Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
           Σας ενημερώνουμε ότι η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, διοργανώνει την  6η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ για την τράπεζα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, στις 30 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη από ώρες 09.00 ως 01.00. στο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Αργολίδας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Παρακαλούνται  όλα τα μέλη της Ένωσης μας ,οι Αστυνομικοί που Υπηρετούν στην Δ.Α.Αργολίδας καθώς και όλοι όσοι επιθυμούν ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ξοδεύοντας 5 λεπτά από τον χρόνο τους για να σώσουν έτσι μια ζωή.
Μια μικρή κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς με μεγάλη και ανεκτίμητη αξία!!!
Servo Per Amikeco
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                                                                                                            
                                   Ο Πρόεδρος                                                                                       Ο Γενικός Γραμματέας                                              
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ Αθανάσιος                                                               ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος                                                                                      

                                                                                 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ικτίνου 2,  105 52   Αθήνα
tel: +30 210 5227 330 & +30 210 5226 295
fax:     +30 210 5248 397
url:  https://ipaathens.blogspot.com/
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
                                                                                                                                                         Αθήνα, 18/10/2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη μας Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, η Τοπική Διοίκηση Αθηνών – Αττικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών ανέλαβε την πρωτοβουλία, μετά από έγκριση του Προϊστάμενου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη πατέρα Νεκτάριου Κιούλου, να προβεί στον εξωραϊσμό του παρεκκλησίου Αγίου Νεκταρίου του Ιερού ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών, που εδρεύει στην πρώην Σχολή Αξιωματικών επί της Λεωφόρου Μεσογείων 96 στην Αθήνα.

Με την ευλογία του πατέρα Νεκτάριου στον Πρόεδρο της ΤΔ Αθηνών κ. Βλάση Βαλατσό, στη Γενική Γραμματέα κα Αντωνίου Ευθυμία, στο μέλος της Εξελεγκτικής επιτροπής κ. Βασίλειο Νικολακόπουλο, ο οποίος μαζί με τα μέλη της τοπικής Δουλγερίδη Κωνσταντίνο, Δουλγερίδη Τριαντάφυλλο, Τάσιου Αγγελική και Ρεθυμνιωτάκη Μαρία υπηρετούντες στη Διεύθυνση Προμηθειών/ΑΕΑ, οι εργασίες περατώθηκαν με επιτυχία και επικεντρώθηκαν στον καθαρισμό του αύλιου χώρου, τον ελαιοχρωματισμό του εσωτερικού του παρεκκλησίου, τον καθαρισμό των εικόνων και τον καλλωπισμό του περιβάλλοντος χώρου.

Παρών στις εργασίες ήταν και ο επίτροπος του Ιερού Ναού κ. Αβραμιώτης Χρήστος.

Εν όψει της εορτής του Αγίου Αρτεμίου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΔ Αθηνών Αττικής εύχεται σε όλες και όλους τους συναδέλφους και στις οικογένειές τους Χρόνια Πολλά, υγεία και μακροημέρευση.

Η χάρη του Αγίου να συνοδεύει κάθε Αστυνομικό και να οδηγεί τα βήματά του σταθερά και με ασφάλεια για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο του.

Ευχαριστούμε τον πατέρα Νεκτάριο για την υποδοχή και τη θερμή του φιλοξενία.

Servo per Amikeco - Υπηρετώ δια της φιλίας
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
ΒΑΛΑΤΣΟΣ  Βλάσιος    Η Γενική Γραμματέας
                                  ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ευθυμία

Servo per Amikeco
Υπηρετώ δια της φιλίας

mesog