Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 15 Οκτώβριος 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ

Σάμος 14-10-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Επίσκεψη της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών στον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Στάντζο Γεώργιο.

   Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών αποτελούμενη από τους: πρόεδρο ΑΒΡΑΜΙΔΗ Γεώργιο, Γενικό Γραμματέα Σακερλή Γεώργιο, ταμία Μητώνα Στέφανο, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Πατσίδη Κυριάκο, πραγματοποίησε την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 13.00 εθιμοτυπική επίσκεψή στον νέο εκλεγέντα Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Στάντζο Γεώργιο.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας του Δήμου με την Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών και συνοδεύεται πάντοτε από την ενημέρωση και κατάθεση των αιτημάτων της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου προς τον Δήμαρχο.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα.

Σκοπός της επίσκεψής μας ήταν να αναδείξουμε τον ρόλο και το σκοπό της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, να παρουσιάσουμε τις δράσεις και τις μελλοντικές μας βλέψεις ως νεοεκλεγέν Δ.Σ. και να γνωστοποιήσουμε στον Δήμαρχο κ. Στάντζο την πρωτοβουλία μας και την θέλησή μας να δράσουμε από κοινού σε εκδηλώσεις του Δήμου Ανατολικής Σάμου κατά τη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων και όχι μόνο.

Μέσα από τις δράσεις μας αυτές θέλουμε να προβάλλουμε τον ενεργό ρόλο που έχει η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Σάμου, στην τοπική κοινωνία.

Επίσης ο τρόπος με τον οποίο θα συμμετάσχουμε, έχει στόχο να φέρει τους πολίτες κοντά στην Αστυνομία και να αναδείξουμε μέσα από το πνεύμα των εκδηλώσεων τον ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό ρόλο του επαγγέλματος του Αστυνομικού.

Τέλος αναπτύχθηκαν απόψεις και ιδέες με γνώμονα την ανάπτυξη των δράσεων με το χορευτικό τμήμα της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ καθώς και το ποδοσφαιρικό τμήμα ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ που έχουν προσφέρει τα μέγιστα με φιλανθρωπικούς αγώνες εντός και εκτός Σάμου για το γενικότερο συμφέρον της τοπικής κοινωνίας.
Ο κ. Δήμαρχος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πρότασή μας και δήλωσε υποστηρικτής των προσπαθειών και μελλοντικών δράσεων.
Τέλος του προσφέρθηκε αναμνηστικό - λάβαρο, με το έμβλημα της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Σάμου.

"SERVO PERAMIKEKO - Υπηρετώ δια της Φιλίας"

ο πρόεδρος                    ο γραμματέας

Αβραμίδης Γεώργιος          Σακερλής Γεώργιος

Τρίτη, 15 Οκτώβριος 2019 13:50

Παγκρήτιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών

Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου

 

Η Ι.Ρ.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., με θέμα   την συνδρομή της στον τελικό αγώνα του 1ου Παγκρατίου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στο γήπεδο του Ηροδότου, συμμετείχε, γεγονός που  έλαβε χώρα  την  13/10/2019,  με την εμφάνιση των νικητριών ομάδων του Ν.  Λασιθίου και Ν. Ρεθύμνου.
Ο Τελικός αγώνας , πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και «εντός γηπέδου»  με νικήτρια την ομάδα του Ν. Ρεθύμνου, αλλά και «εκτός γηπέδου»  καθώς,  η Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου με  την Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Κρήτης, δεξιώθηκαν  με τους ποδοσφαιριστές των ομάδων, στην ταβέρνα Πετούσης.
Ευχαριστούμε όλου όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση, με το σκεπτικό πως επιδιώκουμε να διατηρήσουμε  την ευγενή  άμιλλα στον χώρο εργασίας, για να κατακτήσουμε την κορυφή των σχέσεων, που δεν είναι άλλη από τη φιλία,  την αλληλεγγύη και την ειλικρίνεια!!! Ευχαριστούμε  την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος  και το παράρτημα Κρήτης για την πρόσκληση και προσδοκούμε σε μελλοντικές συνεργασίες!!!

72288404 395626204720158 2566148981180596224 n

72393806 1196552993889039 7671975848915763200 n

72960074 708330259642655 4081488222884986880 n

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΟΔΟΠΗΣ

Σας αποστέλλουμε  αναφορά μέλους Τοπικής μας Διοίκησης ΝΤΟΥΡΑ Αθανασίου σχετικά με τη συμμετοχή του σε σεμινάριο του Gimborn, με αντίστοιχες φωτογραφίες και παρακαλούμε για την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Ε.Τ. και τη δημοσίευσή  στο περιοδικό.
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος
Ζωή ΣΚΕΥΑ
Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτρης ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ

 


ΑΝΑΦΟΡΑ
               Του ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ Α’ ΝΤΟΥΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  του Τ. Α. Κομοτηνής
ΠΡΟΣ
1)    Ι.Ρ.Α. IPA ΡΟΔΟΠΗΣ <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.;
2)    IPA HELLENIC SECTION <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.;
Κύριε και Κυρία Πρόεδρε,
 Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά  για την επιλογή μου ως αντιπρόσωπος της Ι.Ρ.Α Ελλάδας για να παρακολουθήσω το  άκρως εντυπωσιακό και επίκαιρο σεμινάριο  με τίτλο:Seminar-No. 19 | 35 IslamandEurope –  IslamisationorPeacefulCo-Existenceτοοποίοκαιπραγματοποιήθηκεκατά το χρονικό διάστημα  από 7-10-2019 έως 11-10-2019 στο Gimbornτης Γερμανίας .
     Το σεμινάριο παρακολουθήθηκε από 25  αστυνομικούς από 12 Ευρωπαϊκές Χώρες και από την Αυστραλία  ενώ ενημερωθήκαμε πλήρη και εμπεριστατωμένα για τα δρώμενα των ισλαμιστών ,για τις διάφορες εξτρεμιστικές οργανώσεις που έχουν εισχωρήσει στη Ευρώπη καθώς και τα αίτια και μελλοντικές συνέπειες .Έγινε πλήρη  αναφορά για το τι ακριβώς είναι το Ισλάμ  και πως λειτουργεί στις νέες κοινωνίες που εγκαθίσταται λόγο της μετανάστευσης .
Κατά την διάρκεια του Σεμιναρίου πραγματοποιήθηκαν οι κάτωθι διαλέξεις με εξαιρετικούς λέκτορες και ομιλητές από όλη τη Ευρώπη .Συγκεκριμένα :
1)    Διάλεξηστοεξήςθέμα :Integration, assimilation, intercultural training, de-radicalisation, everyday support – which successes can we expect from all the programmes we offer Muslim immigrants in our European countries? ..μεομιλητήτον J. KoMinderhoud,  NationalePolitie | Eenheid Rotterdam
2)    Διάλεξηστοεξήςθέμα : Women from ethnic minorities and strict religious societies & cultures in European countries  – Help & support in dealing with daily life..μεομιλητήτην Kim Anne-Marie Hiorth, Police Superintendent Oslo Police District.
3)    Διάλεξηστοεξήςθέμα :Local Identity” as a subject for community integration work..μεομιλητήJanuszBiene,  FachdienstIntegrationsbüro, Bezirk Offenbach
4)    Διάλεξηστοεξήςθέμα :Islam and Europe – Islam in Europe – Is it about religion or is it about culture?  μεομιλητή Dr. Elizabeth Pearson,  Lecturer within the Cyber Threats Research Centre Legal Studies Swansea University, Wales
5)    Διάλεξηστοεξήςθέμα :Islamist extremism in Germany – investigations and findings by Police National Security branch of Cologne Police HQμεομιλητήτονRalf Trippe, Kriminalhauptkommissar, Cologne Police HQ  
6)    Διάλεξηστοεξήςθέμα:What is Islam – and if so, how many?1 On the notion of “Euro-Islam”μεομιλητήτονBacemDziri M.A., Islam scientist, UniversitätOsnabrück
7)    Διάλεξηστοεξήςθέμα:Emigration of young persons from  Muslim-influenced cultures to Europe and Germany – Aspects of a social and cultural state of upheaval μεομιλητήτην  Samira Benz M.A. Social scientist Berlin .

Επιπρόσθετα , ως ένδειξης τιμής παρέδωσα στους οργανωτές του σεμιναρίου καθώς και σε όλους τους Ευρωπαίους  συναδέλφους αναμνηστικά δώρα .
Σας παραθέτω και φωτογραφικό υλικό
Είμαι στην διάθεση σας για οποία ενημέρωση .
Με τιμή και συναδελφικούς χαιρετισμούς
   ΝΤΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Υ/Α

11111111

20191008 095557  

20191009 08560020191010 085315

20191010 122438

20191012 131634