Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 05 Δεκέμβριος 2018

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Λασιθίου διοργανώνει εορτή για τα παιδιά των μελών της το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 16:00  στην αίθουσα συνδιαλέξεων του Α.Τ. Αγίου Νικολάου (Αίθουσα Υπόγειο Α.Τ. Αγίου Νικολάου.

Untitled 1

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και όχι μόνο θα συντροφεύσουν τον Άγιο Βασίλη που θα μοιράσει δώρα στα παιδιά.

Ώρα έναρξης 16:15

την ίδια ημέρα 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο κέντρο διασκέδασης Καλύβα (Λίμνες Λασιθίου) θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα μέλη μας με άφθονο φαγητό και ποτό.

μεγαλοι

τιμή ανα άτομο 10 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στο Πρόεδρο έως Πεμπτη 13/12/2018.

τηλ 6977788173

Για το Δ.Σ. της Δ.Ε.Α. – Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου

Ο Πρόεδρος Φραγκάκης Κώστας    Η Γεν. Γραμματέας Ζερβάκη Μαρία – Σπυριδούλα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΡΑΜΑΣ

 

Η Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των κοινωνικών της εκδηλώσεων, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00' στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Κραχτίδης», Φιλανθρωπικό Αγώνα Καλαθοσφαίρισης «Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης», μεταξύ των ομάδων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών IPA Δράμας και των Παλαιμάχων του ΚΑΟΔ, προκειμένου να ενισχύσουμε οικονομικάοικογένειασυμπολιτών μας, όπου το πέντε (5) μηνών μοναδικό ανήλικο τέκνο τους, αντιμετωπίζει εκ γεννηθείς σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και υποβάλετε σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι δύο θρύλοι του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Μπάσκετ Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης, οι οποίοι θα διαγωνιστούν με την ομάδα της IPA Δράμας, ενώ προσκλήθηκαν να συμμετέχουν και όλες οι ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του Νομού Δράμας.

Για τον ως άνω φιλανθρωπικό σκοπό εκδόθηκαν και διατίθενται Εισιτήρια του 1 Ευρώ και όποιος Σύλλογος, Φορέας, Εταιρεία ή μεμονωμένα οποιοσδήποτε συμπολίτης μας θελήσει να βοηθήσει την προσπάθειά μας αυτή, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της IPA Δράμας κ. ΣΚΑΡΛΙΟ Μηνά τηλ. 25210 60040 και κιν. 6940435383.

Τετάρτη, 05 Δεκέμβριος 2018 11:16

IPA Newsletter December 2018

Dear IPA friends

Please find below the link to the December 2018 edition of our IPA Newsletter:

https://cloud.3dissue.com/IPA-NEWSLETTER-2018-Dec

In addition, a pdf version of the Newsletter has been attached for your convenience.

A Word version is available on request.

I hope you enjoy this edition, and welcome your feedback J

Kind regards,

Elke

Office Manager

IPA International Administration Centre

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου

Θεμιστοκλή Σοφούλη και Πινδάρου 1, 2ος όροφος.

 

Σάμος 4 Δεκεμβρίου 2018

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 

 

Θέμα: «14η Φιλική Συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών»

Για ακόμη μια χρονιά, αυτή τη φορά στην πανέμορφη Ναύπακτο! 30 Νοεμβρίου 1 και 2 Δεκεμβρίου 2018 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ετήσια Φιλική Συνάντηση (14η) Τοπικών Διοικήσεων Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Οι εργασίες ξεκίνησαν με χαιρετισμό του προέδρου του Εθνικού Τμήματος κ. Καραπατάκη Ιωάννη, παρουσία του Σεβασιώτατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Κοσμά, του Δημάρχου Ναυπάκτου κ. Παναγιώτη Λουκόπουλο και των προέδρων Τοπικών Διοικήσεων ΙΡΑ χώρας.

20181201 183819
Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στην Ναύπακτο η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Αιτωλίας φρόντισε να ξεναγηθούμε στις ομορφιές της Ναυπάκτου, τα κάστρα, το Μουσείο και την γέφυρα Ρίου Αντίρριου.
Κατά την διάρκεια των εργασιών, εκ μέρους της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ  Ιωαννίνων παρουσιάστηκε από τον αντιπρόεδρο κ. Παργινό Χρήστο  πρόταση για ηλεκτρονική έκδοση βιβλίου μαγειρικής σε μορφή PDF, η οποία και χειροκροτήθηκε από όλους τους συνέδρους! η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου θα συμμετέχει με παραδοσιακά τοπικά εδέσματα των νησιών Σάμου Ικαρίας και φούρνων.

Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για την διοργάνωση της 14ης Φιλικής Συνάντησης Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών.

 

Servo Per Amikeco
(υπηρετώ δια της φιλίας )

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος    Ο  Γενικός Γραμματέας

    

    

Αβραμίδης Γεώργιος    Σακερλής Γεώργιος