Τ.Δ.ΗΜΑΘΙΑΣ - Προσφορά για τα μέλη της ipa

Ιαν 08, 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
   ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ
 Τ.Κ. 591 00 - ΒΕΡΟΙΑ (ΠΑΝΟΡΑΜΑ)
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η Τοπικη μας Διοικηση εξασφαλισε προσφορα για τα μέλη μας απο το χιονοδρομικο κεντρο 3-5 πηγαδια, ως έχει  παρακατω:


ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ


ΠΡΟΣ: ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (I.P.A.)-ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ

Αξιότιμοι κύριοι,
Ως εκπρόσωπος της Capitol IKE, εκμισθώτριας εταιρίας του Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 Πηγαδιών Νάουσας, λαμβάνω την τιμή να αποστείλω μέσω της Ένωσης σας την παρούσα επιστολή - προσφορά ειδικής έκπτωσης, στην ημερήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών στο χιονοδρομικό μας κέντρο.
Αντιλαμβανόμενοι την δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά και θέλοντας να εκφράσουμε την εκτίμηση που τρέφουμε για το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ., ορίζουμε την τιμή της ημερήσιας κάρτας απεριορίστων διαδρομών στα 10 ευρώ/άτομο (έκπτωση 30%), για τα μέλη της Ένωσής σας και κατ' επέκταση σε όλους τους εν ενεργεία συναδέλφους σας Αστυνομικούς και ειδική τιμή για τα μέλη των οικογενειών τους, με την επίδειξη της Αστυνομικής (Υπηρεσιακής) Ταυτότητας.
Προσβλέποντας στην αγαστή συνεργασία μας, παρακαλώ όπως αποδεχθείτε την προσφορά μας και προβείτε στην άμεση ενημέρωση των συναδέλφων σας.
Είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία. Επίσης μπορείτε να βρείτε χρηστικές πληροφορίες για το χιονοδρομικό μας κέντρο (κατάσταση χιονοδρομικού κέντρου, πρόβλεψη καιρού, τρόποι μεταφοράς) στην σελίδα  www.3-5pigadia.gr

                        Μετά τιμής
                        ΜΗΤΣΙΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
                        Εκπρόσωπος Capitol IKE
                        Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
                        Χ.Κ. 3-5 Πηγαδιών Νάουσας

Έκθεση εικόνων